2777
2789
عنوان

اگه هوسه چرا تموم نمیشه❌❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن باباهوس چیه عاشقی تو😂😁

خب حالا چه خاکی تو سرم بریزممم😂

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
نه هوس نه عشق این بخاطر بچگی هساگه بره زن بگیره همه چیز از سرت میپره

نگوووپو بره زن بگیره ک میمیرم شاید با مردنم از سرم بپره با چیزایی ک بینمون بوده زن بگیره ک دیگه هیچی 

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
ردکن جواب نده

رد نمیکنم دوباره درخواست میدن همینجوری باشه لهتره

دقیقا همچین شرایطی داشتم از خیلی بچگی تا ۱۸ ۱۹ سالگی شدید درگیر بودم شب و روزم بود همین احساساتی ک میگی و داشتم  باهاشم یه مدت رفتم تو رابطه و متوجه شدم اصلا ادم درستی نیست و ب کات ختم شد ولی همچنان احساسه ادامه داشت ولی الان ک ۲۲سالمه دو سه  سالی میشه ک کامل فراموشش کردم هیچ احساسی بهش ندارم اصلا فک نمیکنم بهش ببینمش یا چیزی بششنوم ازش مثل یه شخص دیگ بعدش از یادم میره

نمیشه گفت هوسه ولی یه احساس جذاب بودن و بی حد و مرز اون ادمه ک تو ذهنت از بچگی رفته  جز اینکه از چشت نیوفته اگ ادم بدی بوده باشه یا اونی ک فک میکنی نباشه  و یا اینکه با کسه دیگ ای ک عالیه اشنا شی از فکرت نمیره      ولی عشق نیست

نگوووپو بره زن بگیره ک میمیرم شاید با مردنم از سرم بپره با چیزایی ک بینمون بوده زن بگیره ک دیگه هیچی

نکنه هعی به بازی هم گرفتت و شل کن سفت کن در آورده

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
دقیقا همچین شرایطی داشتم از خیلی بچگی تا ۱۸ ۱۹ سالگی شدید درگیر بودم شب و روزم بود همین احساساتی ک م ...

آخه من باهاش تو رابطه هم رفتممم اصلا آدم بدیی نبود جوریه که حتی خانوادم(از ماجرای ما خبر ندارن)سر درستی این آدم شک ندارن

ولی خب برگشت به من گفت من خیلی دوست دارم و عاشقتم و ولی حس میکنم آمادگی شو ندارم یه سری بهانه هاا آورد ولی نزدیک یکسال تمام پرفایلاشو با من ست میکرد

(نزدیک یکسالم منتظر بود من تو به اپ آنلاین بشم دوباره) 

نکنه هعی به بازی هم گرفتت و شل کن سفت کن در آورده

دقیقا مشکلش همینه فکر نزدیک یکسال منتطر بود من تو یه اپ آنلاین بشم 

بعد که اوکی شدیم بعد ۳ ماه گفت من عاشقتم و ...ولی آمادگیشو ندارم بخاطر آینده شغلیم نمیتونم با کسی باشم و...)قصد رفتن تو نظامو داشت)

ولی تا یه مدت پروفاشو با من ست میکرد هرچی میزاشتم میزاشت 

الانم ک سربازه و اصلا ازش خبر ندارم 

آخه من باهاش تو رابطه هم رفتممم اصلا آدم بدیی نبود جوریه که حتی خانوادم(از ماجرای ما خبر ندارن)سر در ...

بلاخره پیچونده و اگ کسی کسیو بخواد از دست نمیده حالا من ب اون کار ندادم ولی کلا این احساسی ک میگی و اینا یه علاقه و قول خودت عشق طولانی و بچگی  ک حسی میکنی قراره تا ابد تو ذهنت باشه هیچوقت نمیتونی فراموش کنی   فراموش میشه

نمیدونم علتش چیه ک بعضیا از بچگی اینطوری درگیر میشن ولی من یادمه با همه دوستام تفاوت داشتم کسی دورم اینطوری نبود

دقیقا مشکلش همینه فکر نزدیک یکسال منتطر بود من تو یه اپ آنلاین بشم بعد که اوکی شدیم بعد ۳ ماه گفت من ...

یه چیزی ک ب خودم کمک کرد این بود ک تو ۱۸ ۱۹ سالگی ک میخواستم وارد دانشگاه و اجتماع اینا بشم خیلی زوم شدم تو موقیعت اجتماعی های بالا مثلا پزشکا دندونپزشکا وکیلا   سبک زندگیشون سفر و خریداشون حتی طرز فکر و شعور و احترامشون    دیدم من دلم میخواد همچین زندگی در اینده داشته باشم و هیچ وقت اون فرد مورد نظر من تو اون طبقه اجتماعی قرار نمیگیره   این خیلی کمک کرد تو زده شدن ازش

یه چیزی ک ب خودم کمک کرد این بود ک تو ۱۸ ۱۹ سالگی ک میخواستم وارد دانشگاه و اجتماع اینا بشم خیلی زوم ...

منم گاهی فکر میکنم واقعا به این چیزا ولی خب