2777
2789

[QUOTE=384717745]اسی منو تو خماری گذاشتی ولییی اخر راجب اون هم دانشگاهیم اهورا نگفتی حسش بهم چیجوریه دیدار داریم یا ن ...[/Qرابطه شما و اون مثل سابق نمیشه،یسری آدما دارن بهش خط میدن

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

سال دیگه برات نشون میذارن،شما از این وصلت خوشحالید،شوهرتون یه جوون ۲۶تا ۲۷ساله,پسر خوبیه،تعادل رو دا ...

مرسی عزیزم برات حمد میخونم 

یجا تارووت گرفتم گفت 8 ماه دیگه 

نمیدونی شغل و ایناش چی میتونه باشه اسمش مهم 🤣🤣🤣

یا چجوری آشنا میشیم 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیزم برات حمد میخونم یجا تارووت گرفتم گفت 8 ماه دیگه نمیدونی شغل و ایناش چی میتونه باشه اسمش م ...

حمد نخون،از مسیح سپاس گذار باش

تو این دنیا هر عملی یه عکسلعملی داره،کار خوب با نیت،خیرخواهانه،بعضی از مسیرها یه دور برگردان داره

این اصلا ربطی به چیزی ک میگی نداشت اگه میدونستی من چی تو ذهنم خودتم به بی ربطیش پی میبردی 

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

بر اساس یه اصل کلی تنها انرژی های هماهنگ باهم سازگار میشن انرژی هر کسی انعکاسی از درونش هست به دنبال ...

فرمایش شما درست میباشد؛اما! این موارد با بیداری معنوی شکل میگیره،برا رسیدن ب این مرحله باید از خود عبور کرد؛وارد مسیر هایی خاص باید شویم ،تا این مرحله ک بیداری روح میباشد رسید

بر اساس یه اصل کلی تنها انرژی های هماهنگ باهم سازگار میشن انرژی هر کسی انعکاسی از درونش هست به دنبال ...

فرمایش شما درست میباشد؛اما! این موارد با بیداری معنوی شکل میگیره،برا رسیدن ب این مرحله باید از خود عبور کرد؛وارد مسیر هایی خاص باید شویم ،تا این مرحله ک بیداری روح میباشد رسید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

پسنداز

momaycan | 29 دقیقه پیش

یه لحظه بیاید

rirapjyg | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز