2777
2789
خواهر خواب به چشمم نمیاد خیلی خستم یک سال دنبالش دوییدم تو دانشگاه ابروم رفتش خودشم فهمیده دوسش دارم ...

چیزی ک رایگان بدست بیاد ،کسی قدرشو نمیدونه،گاهی تو عاشقی باید ترمز دستی رو کشید،عقل پادشاهست،قلب وزیر ،نزار جای این دو عوض بشه،شما از رو احساسات و عواطف تصمیم میگیری

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله دقیقا همینه اصلا سر این ادم هیچ تعادلی ندارم واقعا رد دادم

شما امنیت عاطفی تون زیر سوال رفته،همین امر روح و روان شما رو بهم ریخته،رها کن تا آزاد شوی،وابستگی یعنی اشفتگی،جایگاه خودتو بشناس،همسر آینده شما از پارتنر قبلی تون بهتر و جذابتره،،

اسی بیا ترو به همون خدای بالاسرت جواب منو بده اهورا منو دوست داره اخرش یا نه؟ یک مدت چراغ سبز نشون د ...

اون دچار خود بزرگ بینی شده،فکر می‌کنه در رتبه بالاتر از شما حضور داره،اون کمی خودخواه و دهن بین،انحراف فکری داره نسبت ب شما،اون بعد یه مدت دوری از شما از چیزی شکست میخوره،پشیمون میشه و ب سمت شما می اید،البته یادت نره،شما باید کمی تو رفتار خود با پارتنر ت کنترل داشته باشی،هیجانی رفتار نکن،این باعث سو استفاده از شما میشه

شما امنیت عاطفی تون زیر سوال رفته،همین امر روح و روان شما رو بهم ریخته،رها کن تا آزاد شوی،وابستگی یع ...

حقیقتا پارتنرم نیست باهم نتونستیم ارتباط بگیریم و هیچ صحبتی هم نداشتیم من دقیقا همونجایی که رها کردم دیدم این ادم به سمتم کشش پیدا کرد برا همین دوباره من هم هوایی شدم

اون دچار خود بزرگ بینی شده،فکر می‌کنه در رتبه بالاتر از شما حضور داره،اون کمی خودخواه و دهن بین،انحر ...

اسی اخه این ترم دانشگامون تموم شدش یعنی ترم بعد سمتم میادش؟ یعنی پیشقدم میشه ؟مشخصاتش دقیقا همینی که میگیده هسن

اسی اخه این ترم دانشگامون تموم شدش یعنی ترم بعد سمتم میادش؟ یعنی پیشقدم میشه ؟مشخصاتش دقیقا همینی که ...

اون شما رو میبینه،ولی دو دل میباشد،اون از چیزی شرمساره ،شما دل باخته اون شدید،اون برا شما نیست،ستاره اش با کسی دیگه جفت شده،اصرار ب زور نکنید،

فرهنگیان‌ میارم معدلم چند میشه حسش بهم چیه

معدلتون بالای ۱۶هست،شما یک موفقعیت در پیش رو دارید،حسش عاشقی،سعی کنید تو عاشقی خودتونو گم نکنید،هوشیار خودتونو حفظ کنید(بین،عقل،وقلب)

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز