خواهر خواب به چشمم نمیاد خیلی خستم یک سال دنبالش دوییدم تو دانشگاه ابروم رفتش خودشم فهمیده دوسش دارم ...
چیزی ک رایگان بدست بیاد ،کسی قدرشو نمیدونه،گاهی تو عاشقی باید ترمز دستی رو کشید،عقل پادشاهست،قلب وزیر ،نزار جای این دو عوض بشه،شما از رو احساسات و عواطف تصمیم میگیری
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بله دقیقا همینه اصلا سر این ادم هیچ تعادلی ندارم واقعا رد دادم
شما امنیت عاطفی تون زیر سوال رفته،همین امر روح و روان شما رو بهم ریخته،رها کن تا آزاد شوی،وابستگی یعنی اشفتگی،جایگاه خودتو بشناس،همسر آینده شما از پارتنر قبلی تون بهتر و جذابتره،،
اسی بیا ترو به همون خدای بالاسرت جواب منو بده اهورا منو دوست داره اخرش یا نه؟ یک مدت چراغ سبز نشون د ...
اون دچار خود بزرگ بینی شده،فکر میکنه در رتبه بالاتر از شما حضور داره،اون کمی خودخواه و دهن بین،انحراف فکری داره نسبت ب شما،اون بعد یه مدت دوری از شما از چیزی شکست میخوره،پشیمون میشه و ب سمت شما می اید،البته یادت نره،شما باید کمی تو رفتار خود با پارتنر ت کنترل داشته باشی،هیجانی رفتار نکن،این باعث سو استفاده از شما میشه
شما امنیت عاطفی تون زیر سوال رفته،همین امر روح و روان شما رو بهم ریخته،رها کن تا آزاد شوی،وابستگی یع ...
حقیقتا پارتنرم نیست باهم نتونستیم ارتباط بگیریم و هیچ صحبتی هم نداشتیم من دقیقا همونجایی که رها کردم دیدم این ادم به سمتم کشش پیدا کرد برا همین دوباره من هم هوایی شدم