2777
2789
هوس تو دلش مونده،اون تشنه هوس،باکسی تازه گیادرارتباط،اون ب دنبال هوای نفس

اسی منو تو خماری گذاشتی ولییی اخر راجب اون هم دانشگاهیم اهورا نگفتی حسش بهم چیجوریه دیدار داریم یا نه پیشقدم میشه یانههه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا الکی میگی /: هیچ تاوانی نداره اصلا کار تاوان دار نیست یه مسیر مثبت 😐سر صبی حوصلت سر رفته تاپیک ...

تو این دنیا هر عملی یه عکسلعملی داره،کار خوب با نیت،خیرخواهانه،بعضی از مسیرها یه دور برگردان داره

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

خیلی از این تاپیک ها دیدم هیچ کدومشون جوابمو ندادن

شما درگیر زندگی روزمره هستید،تو طلاطم زندگی،مثل جریان اب،زندگی بالا و پایین داره،شوهرتون زیاد بهتون کمک نمیکنه،بیشتر تنهایی دارین جلو میرین

بنظرررت منو محمد کی ازدواج میکنیممم؟ 

مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹 
عزیزم میشه راجع به ازدواج منم بگی اسم و ایناش چیه کی ازدواج میکنم اسمم زهراس 22 سالم

سال دیگه برات نشون میذارن،شما از این وصلت خوشحالید،شوهرتون یه جوون ۲۶تا ۲۷ساله,پسر خوبیه،تعادل رو داره،شما باهم تفاهم دارید،شما روز عقدتون یه روسری رنگی ب سر دارید،

[QUOTE=384717745]اسی منو تو خماری گذاشتی ولییی اخر راجب اون هم دانشگاهیم اهورا نگفتی حسش بهم چیجوریه دیدار داریم یا ن ...[/Qرابطه شما و اون مثل سابق نمیشه،یسری آدما دارن بهش خط میدن

[QUOTE=384717745]اسی منو تو خماری گذاشتی ولییی اخر راجب اون هم دانشگاهیم اهورا نگفتی حسش بهم چیجوریه ...

ما تو رابطه نبودیم من روش کراش بودم و اونم بودش اون ادما کین؟ ممکنه ننه عوضیش باشه؟ یا اون دوسته توی دانشگاهش

2790
2778
2791
2779
2792