اگه دو تا نسخه سال چاپشون یکی بود برو سراغ اینکه چاپ چندمه
لازمه خیلی دقیق باشه
بعد یه جای مطمئن بزارشون
وقتی پایه میز یا چیزی لق میزنه
یا شیشه میخوای پاک کنی ازشون استفاده کن
لطفا قبل ریپلای امضام رو بخون اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره اگه یه ویژگی رو به یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی اگه فمینیست رو مسخره میکنینمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم ...
حالا شما از کتاب و فرهنگ به عنوان پایه مبل و شیشه تمیز کردن استفاده میکنی دلیل بر این نیست که همه مث ...
سلامت باشی
من اکانت قبلی نی نی سایتم همش معرفی کتاب بود
شما کمی تو حوزه کتاب جست و جو داشته باشی میبینی از الف تا ی مخاطبان و صاحب نظران حوزه کتاب این کتاب ها رو به عنوان کتاب زرد معرفی کردن ... باز شما علاقه داری میتونی به جای آثار فاخر کتابی بنویسی که توش نوشته اگه بنویسی من میتونم پرواز کنم فردا بال در میارم
لطفا قبل ریپلای امضام رو بخون اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره اگه یه ویژگی رو به یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی اگه فمینیست رو مسخره میکنینمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم ...
من درباره ی زرد بودن یا سفید و صورتی بودن کتاب نظر نخواستم عزیزمصرفا گفتم اگه کسی اینارو خونده نظرشو ...
شما نظر خواستی منم گفتم
دعوا نداره
دعوا نکردم عزیزم اگه متن تاپیکو بخونی میبینی گفتم اونایی که خوندید اینارو بگید نظرتون چی بودهشما که ...
من نخواستم وقتتون گرفته بشه
به هر حال صاحب اختیارید