2777
2789
عنوان

به چه ترتیبی

113 بازدید | 14 پست

این کتابارو به چه ترتیبی بخونم بهتره ؟ اگه یکی از این کتابارم خوندید میشه بگید نظرتون راجع بهش چطور بود ؟ خوب بود ؟

معجزه شکرگزاری اثر راندا برن

4 اثر از فلورانس اسکاول شین

بنویست تا اتفاق بیفتد اثر هنریت کلاوسر

کتاب محدودیت صفر اثر جو ویتالی

🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کتاب ها رو به ترتیب سال چاپ روی هم قرار بده

اگه دو تا نسخه سال چاپشون یکی بود برو سراغ اینکه چاپ چندمه

لازمه خیلی دقیق باشه

بعد یه جای مطمئن بزارشون

وقتی پایه میز یا چیزی لق میزنه

یا شیشه میخوای پاک کنی ازشون استفاده کن

لطفا قبل ریپلای امضام رو بخون اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره اگه یه ویژگی رو به یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی اگه فمینیست رو مسخره میکنی نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم ...

کتاب ها رو به ترتیب سال چاپ روی هم قرار بدهاگه دو تا نسخه سال چاپشون یکی بود برو سراغ اینکه چاپ چندم ...

حالا شما از کتاب و فرهنگ به عنوان پایه مبل و شیشه تمیز کردن استفاده میکنی دلیل بر این نیست که همه مثل شما سواد و فرهنگو بکوبن

موفق باشی

🌱

خیلی بامزه بودی عزیزم واقعا الان نمیدونم از شدت خنده سر به بیابون بزارم یا سر به بالشت

خواهش میکنم هیچ کاری نکن برو ی دونون حصیری بزن یا ی الاسکا یا کیم یا میوه ای ججججییییگرت حال بیاد🤣🤣🤣🤣

گودوخ

حالا شما از کتاب و فرهنگ به عنوان پایه مبل و شیشه تمیز کردن استفاده میکنی دلیل بر این نیست که همه مث ...

سلامت باشی

من اکانت قبلی نی نی سایتم همش معرفی کتاب بود

شما کمی تو حوزه کتاب جست و جو داشته باشی میبینی از الف تا ی مخاطبان و صاحب نظران حوزه کتاب این کتاب ها رو به عنوان کتاب زرد معرفی کردن ... باز شما علاقه داری میتونی به جای آثار فاخر کتابی بنویسی که توش نوشته اگه بنویسی من میتونم پرواز کنم فردا بال در میارم

لطفا قبل ریپلای امضام رو بخون اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره اگه یه ویژگی رو به یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی اگه فمینیست رو مسخره میکنی نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم ...

سلامت باشیمن اکانت قبلی نی نی سایتم همش معرفی کتاب بودشما کمی تو حوزه کتاب جست و جو داشته باشی میبین ...

من درباره ی زرد بودن یا سفید و صورتی بودن کتاب نظر نخواستم عزیزم

صرفا گفتم اگه کسی اینارو خونده نظرشو بگه و بگه با چه ترتیبی بخونم

درهرحال ممنون

🌱

من درباره ی زرد بودن یا سفید و صورتی بودن کتاب نظر نخواستم عزیزمصرفا گفتم اگه کسی اینارو خونده نظرشو ...

شما نظر خواستی منم گفتم

دعوا نداره

دعوا نکردم عزیزم اگه متن تاپیکو بخونی میبینی گفتم اونایی که خوندید اینارو بگید نظرتون چی بودهشما که ...

من نخواستم وقتتون گرفته بشه

به هر حال صاحب اختیارید