2821
2789
عنوان

قانون جذب

617 بازدید | 102 پست

سلام  ممنون میشم  کسایی ک از قانون جذب وتجسم سازی تجربه  ای دارن  تایپیک  بزنن و  خودم  تازه باهاش  اشنا شدم ی نشونه های هم دریافت کردم  ک انگیزه مو زیاد کرده  واگ امکان داره  کامنت  منفی نزارین  ممنون  میشم   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم خرافاتهخودتو گول نزنبا این چیزا به چیزی نمیرسی

حالا خرافات باشه یا نه

ضرری که نداره

پر از انرژی مثبته

برای خواسته تم تلاش میکنی

انگیزه ی بیشتری ام به زندگی پیدا میکنی

یه مدت خودم کار میکردم

حالم خوب بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

حالا خرافات باشه یا نهضرری که ندارهپر از انرژی مثبتهبرای خواسته تم تلاش میکنیانگیزه ی بیشتری ام به ز ...

من  دارم همین  کارو میکنم واقعا حالم خوبه انرژی  مثبت  دارم ب خودم آیندم ومسیرم بعشم نرسم حالم خوبه از انرژی منفی دورم

من دارم همین کارو میکنم واقعا حالم خوبه انرژی مثبت دارم ب خودم آیندم ومسیرم بعشم نرسم حالم خوبه ...

انجام بده

جواب میگیری

اونیکه میگه خرافاته یا انجام نداده یا اشتباه انجام داده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

وایب منفی ندادم حقیقتو گفتم.

من قبلش گفتم  وایب منفی ندین شما دقیقا این کارو کردین بگذریم  هرکسی ی نظری داره  ممکنه اعتقاد  نداشته باشی. ولی خیلیا باهاش موفق شدن

من قبلش گفتم وایب منفی ندین شما دقیقا این کارو کردین بگذریم هرکسی ی نظری داره ممکنه اعتقاد نداشت ...

ببخش متن تاپبکتو نخوندم

حرفآیی که زیادی قشنگن واقعی نیستن ،🩶🤌🏿

من ی سوال داشتم میگن ک برای این قانون هرچیزی رو ک میخای باید بنویسی و اینکه اگر بنویسیم و بعدش پارش ...

ااگع بهش  برسی بعد پاره کنی  بنظرم مشکلی  نداره حالا باز بپرس ک دچار اشتباه نشی عزیزم