2777
2789
عنوان

کیا برای سال بعد پشت میموند بیان

116 بازدید | 22 پست

چندمین سالتونه، تراز چند آوردین و نهایی چطور دادین و قراره از کی شروع کنید برای خوندن؟

من دیگه پشت نمیتونم بمونم، یه رشته آزاد یا پیام نور میزنم کنارش برای کنکور میخونم. اونقدر حسرت تو دلم مونده که داره خفه ام می‌کنه.

همین حالاشم زیست رو به زور میخونم خدا لعنتشون کنه که الان خبر دادن 

...

من سال اولم بود 

نخوندم 

اما میمونم و میخونم این بار

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی چیشده

داری میگی خدالعنتشون کنه الان خبر دادن

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

نهایی ها تا اونجایی که میدونم خوب بود ولی کنکور شدم ۷۷۰۰ دارم دوباره میخونم تا تیر شاید هزارتا بیارم روی ترازم تمام تلاشمو میکنم بعد دیگه هرچی شد میرم

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

منظورم به نتیجه کنکوره، از وقتی خبرشو دادن زیست رو نمیتونم بخونم. به زور دارم میخونم

نباید میدیدی

پارسال هم قبل ادبیات دادن من نتونستم درست ادبیات بخونم کل شب بیدار موندم خراب کردم

خاک بر سرا نمیدونم هدفشون چیه وسط امتحانا اعصاب نمیذارن واسه بچه ها

نباید میدیدیپارسال هم قبل ادبیات دادن من نتونستم درست ادبیات بخونم کل شب بیدار موندم خراب کردمخاک بر ...

چاره چیه اونوقت ذهنم میموند پیش جواب باز هم نمیتونستم بخونم. 

...