بی_تی_لی مدیر عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 3967 عنوان پانژل | مشاهده متن کامل بحث + 112281 بازدید | 86 پست بچه ها اونایی که پانژل زدن به صورتشون و هم جوشاشون رفته هم جاش بیان بگن تا من امیدوار شم واسه جای جوشام😕 مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍 1396/11/28 | 16:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بی_تی_لی مدیر استارتر عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 3967 حین مصرف نباید آرایش کرد؟ شبا باید بزنی تا صب ولی من دوشبه زدم بیشتر از یکساعت نذاشتم بمونهاخه میگن بعصی پوستا رو قرمز میکنه اگه زیار بمونه مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
بی_تی_لی مدیر استارتر عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 3967 چ خوب حالاواقعاخوب بودیانه من دوشبه میزنم مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
بی_تی_لی مدیر استارتر عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 3967 خب عزیزم لایه بردار خیلی مراقبت میخاد بعدش شاید برگردن حتی بیشترم بشن لک ها من هیچوقت جرات نکردم از ... اره میدونم ولی صورتم داغون شده از جای جوش مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
darksara عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1039 پانژل یه لایه بردار قویه که میگن هم جوشهای زیر پوستی و سر سیاه و کلا جوش رو از بین میبره و جاشونم از ... من دارم میزنم فقط حواست باشه دور لب و چشم نزنی ک اینقدر خشک میکنه پوستو اتیش میگیره ادم مرطوب کننه هم ضدجوشوبدون روغن حتما بگیر مصرف کن
darksara عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1039 راستی استارتر زیر نور خورشید و نورهایuvمهتابیم باید ضدافتاب داشته باشی کترل نمیزنی؟
بی_تی_لی مدیر استارتر عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 3967 من دارم میزنم فقط حواست باشه دور لب و چشم نزنی ک اینقدر خشک میکنه پوستو اتیش میگیره ادم مرطوب کننه ه ... اره حتما باید بعدش مرطوب کننده فاقد چربی بزنی مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
بی_تی_لی مدیر استارتر عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 3967 راستی استارتر زیر نور خورشید و نورهایuvمهتابیم باید ضدافتاب داشته باشی کترل نمیزنی؟ نه کترل چی هست ضدآفتابه؟ قیمتش چنده مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
darksara عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1039 نه کترل چی هست ضدآفتابه؟ قیمتش چنده ضدجوش و لایه برداره من ی شب کترل میزنم ی شب پانژل البته پانژلو روزی دوبار میزنم غیر ی شب درمیونمن جوشام زیرپوستی بود😭😞صورتم صاف صاف بود یدفعه ای شد س جلسه ام واسم میکرودرم داده
بی_تی_لی مدیر استارتر عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 3967 ضدجوش و لایه برداره من ی شب کترل میزنم ی شب پانژل البته پانژلو روزی دوبار میزنم غیر ی شب درمیون من ... دقیقا منم بخاطر یه اشتباه صورتم شد پر از جوش .زنجبیل زدم صورتم تابودش کردم مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
darksara عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1039 از ابان يه شب درميون پانژل و كترل ميزنم بهتر شده خيليي میزاری بمونه پانژل رو؟؟؟ چندوقت کشید جواب گرفتی
بی_تی_لی مدیر استارتر عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 3967 ضدجوش و لایه برداره من ی شب کترل میزنم ی شب پانژل البته پانژلو روزی دوبار میزنم غیر ی شب درمیون من ... به هرحال ممنون 😘 مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
darksara عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1039 دقیقا منم بخاطر یه اشتباه صورتم شد پر از جوش .زنجبیل زدم صورتم تابودش کردم اوه اوه دختر زنجبیل و دارچین خیلی بده میگن بزارید جوش های قرمز ریخته بیرون؟؟
بی_تی_لی مدیر استارتر عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 3967 اوه اوه دختر زنجبیل و دارچین خیلی بده میگن بزارید جوش های قرمز ریخته بیرون؟؟ هنه مدل جوش ریختم زیر پوستی ها خیلی بیشتر بود بقیش از اینا که قرمز میشه باید فشارش بدی مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
darksara عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1039 هنه مدل جوش ریختم زیر پوستی ها خیلی بیشتر بود بقیش از اینا که قرمز میشه باید فشارش بدی 😫😫😫جوش خر است دکتر رفتی یا خودت گرفتی؟؟