2777
2789
عنوان

پانژل

| مشاهده متن کامل بحث + 112280 بازدید | 86 پست
حین مصرف نباید آرایش کرد؟

شبا باید بزنی تا صب ولی من دوشبه زدم بیشتر از یکساعت نذاشتم بمونه‌اخه میگن بعصی پوستا رو قرمز میکنه اگه زیار بمونه

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم لایه بردار خیلی مراقبت میخاد بعدش شاید برگردن حتی بیشترم بشن لک ها من هیچوقت جرات نکردم از ...

اره میدونم ولی صورتم داغون شده از جای جوش

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
پانژل یه لایه بردار قویه که میگن هم جوشهای زیر پوستی و سر سیاه و کلا جوش رو از بین میبره و جاشونم از ...

من دارم میزنم فقط حواست باشه دور لب و چشم نزنی ک اینقدر خشک میکنه پوستو اتیش میگیره ادم مرطوب کننه هم ضدجوشوبدون روغن حتما بگیر مصرف کن

من دارم میزنم فقط حواست باشه دور لب و چشم نزنی ک اینقدر خشک میکنه پوستو اتیش میگیره ادم مرطوب کننه ه ...

اره حتما باید بعدش مرطوب کننده فاقد چربی بزنی

راستی استارتر زیر نور خورشید و نورهایuvمهتابیم باید ضدافتاب داشته باشی کترل نمیزنی؟ 

نه کترل چی هست ضدآفتابه؟ قیمتش چنده

نه کترل چی هست ضدآفتابه؟ قیمتش چنده

ضدجوش و لایه برداره من ی شب کترل میزنم ی شب پانژل البته پانژلو روزی دوبار میزنم غیر ی شب درمیون

من جوشام زیرپوستی بود😭😞صورتم صاف صاف بود یدفعه ای شد س جلسه ام واسم میکرودرم داده

ضدجوش و لایه برداره من ی شب کترل میزنم ی شب پانژل البته پانژلو روزی دوبار میزنم غیر ی شب درمیون من ...

دقیقا منم بخاطر یه اشتباه صورتم شد پر از جوش .زنجبیل زدم صورتم تابودش کردم

ضدجوش و لایه برداره من ی شب کترل میزنم ی شب پانژل البته پانژلو روزی دوبار میزنم غیر ی شب درمیون من ...

به هرحال ممنون 😘

اوه اوه دختر زنجبیل و دارچین خیلی بده میگن بزارید جوش های قرمز ریخته بیرون؟؟ 

هنه مدل جوش ریختم زیر پوستی ها خیلی بیشتر بود بقیش از اینا که قرمز میشه باید فشارش بدی