2777
2789
عنوان

اون تاپیک پزشک پزشک زاده شده

1835 بازدید | 137 پست

چرته کامله کامل اصلا اینطور نیست و هیچ ربطی به خانواده نداره حالا درسته درصدیش هم ربط داره اما تو دانشکده پزشکی شاید کلا 10 تا 20 درصد باشن خانواده ها اینجوری بقیه معمولین حتی پایین این بچه های پیرا که خودشم پیرا میخونه برای اینکه خودشو قانع کنه یک چرتی اومده تاپیک زده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من این حرف داخل جامعه تا ۸۰ درصد دارم حس میکنم و قبول دارم 

حداقل مشهد اینجوریه 

بقیه جاها رو نمیدونم

تاجر تاجر زاده میشه

و کارگر کارگر زاده

البته اگر حرفشون فقط به پزشکان نباشه و کلیت جامعه رو گفته باشن

🧜‍♂️من همونیم ک نه مذهبی ها قبولم دارن نه غیر مذهبیا نه دیوونه ها قبولم دارن نه عاقل ها🧜‍♂️

من دو تا دایی دارم پزشکن 

اولی سه تا بچه داره یکیشون پزشک شده 

دومی یکی داره ۶ ساله داره کنکور میده نتونسته 

به هرحال خانواده پزشکم باشن بچه باید خودشم همت کنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

والا برادرای من پزشکن 

هم خودشون هم همه دوستاشون خانواده معمولی دارن و حتی بعضیاشون خانواده خیلی سطح پایین دارن 

البته برادرای من دانشگاه دولتی خوندن شاید دانشگاه آزاد پولی باشه و وضع مالی خوب بخواد

شما اول رو شعور خودت کار کن که پیرا خوندن رو کسر شأن ندونی و حرف چرت گنده تر از دهنت نزنی 

و اینکه حرفش کاملا درسته چیزی که کاملا مشخصه رو نمیتونی پنهان کنی 

درصد قابل توجهی از بچه های پزشکی از پدرمادری پزشک متولد شدند که قطعا بیشتر از ۲۰ درصده