2777
2789
عنوان

اون تاپیک پزشک پزشک زاده شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 137 پست
درسته اما خوب این وبزگی بچه های پیرای چون نتونستن میان یک دلیل میگن بقیه هم گمراه میکنن

چون نتونستن بیان !؟!

اونوقت بگو چرا نتونستن

یعنی همشون به خاطر تلاش فردی فقط نتونستن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا ۸۰ درصد پزشکا بچشون هم پزشک میشن . چون اولا امکانات مالی دارن دوما خودشون این مسیرو رفتن و راه ...

و در بقیه شغل ها هم همینطور

اون بیست درصد یا شایدم کمتر رو فقط نباید دید

از صد تا پدر کشاورز ۹۰ تا پسر کشاورز به وجود میاد و ده تا شابد برن دنبال مشاغل دیگه

🧜‍♂️من همونیم ک نه مذهبی ها قبولم دارن نه غیر مذهبیا نه دیوونه ها قبولم دارن نه عاقل ها🧜‍♂️

بچه های پیرا خودشون و قانع کنن یعنی چی ؟!؟؟😑🤌😂متاسفم واقعاااا اسی فیزیو میخوندتاپ ترین پیرا رو دا ...

بهترین دانشگاه فیزیو‌ کدومه؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

شعور نداره این نگاه حقیرانه به پیراپزشک ها قطعا از بی فرهنگی خودشه چرا یه پرستار و فیزیوتراپیست و گف ...

همه عقده پزشکی ندارن که خیلی ها مثل من اصلا علاقه ای بهمحیط بیمارستان ندارن

خب اینو هم در نظر بگیرین که قاعدتا اونی که خودش پزشک شده و علاقه داره بچشم به این چیزا علاقه داره

یعنی یجورایی علاقه ی افراد توی یک خانواده تقریبا شبیه همه توی زمینه های مختلف 

الان خانواده ی ماهم مامانم به نرم افزار و کارای کامپیوتری علاقه داشت من و خواهرم مهندس شدیم و من عاشق برنامه نویسی و بازی سازیم

و البته ایشون گفت خانواده هاشون پولدارن بعد برگشت گفت پزشک پزشک زادست

مگه فقط پزشکا پولدارن😐 

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

شما اول رو شعور خودت کار کن که پیرا خوندن رو کسر شأن ندونی و حرف چرت گنده تر از دهنت نزنی و اینکه حر ...

من بچه های پیرارو کسر شان نکردم اما اینکه میگه پزشک زاده شده یک استدلال الکیه و خودساخته کمتر از 20 درصدن پزشکن اکثر خانواده معمولی یا سطح پایین 

دقیقا ۸۰ درصد پزشکا بچشون هم پزشک میشن . چون اولا امکانات مالی دارن دوما خودشون این مسیرو رفتن و راه ...

والا برادر بزرگ من سه تا بچه داره 

همشون کار خوب و وضع مالی خوبی دارن ولی پزشک نشدن 

تو اطرافیان کم دیدم کسی پزشک باشه و بچش هم پزشک باشه اتفاقا

عزیزم بچه های پزشک چون آرامش و رفاه دارن بهتر میتونن درس بخونن وقبول شن.مثلا پسردایی من پزشکی تهران قبول شد بدون سهمیه حتی ۱سالم پشت کنکور نموند درسته خودش خوند وتلاش کرد ولی من با چشم خودم میدیم چقد آرامش ورفاه داشت.البته دایم مهندسه زن دایم معلم.

🦋

شعور نداره این نگاه حقیرانه به پیراپزشک ها قطعا از بی فرهنگی خودشه چرا یه پرستار و فیزیوتراپیست و گف ...

همینو بگو‌

بنظر من چیزی ک مهمه اینه ک تو داخل رشته خودت بهترین باشی 

ی فیزیوتراپ معرف و کاربلد بنظر من موفق تر از ی پزشک عمومی معمولیه!!!

خب اینو هم در نظر بگیرین که قاعدتا اونی که خودش پزشک شده و علاقه داره بچشم به این چیزا علاقه دارهیعن ...

تفکر جهان سومی خیلی شغل های بهتری از پزشکی به نظر من است

همه عقده پزشکی ندارن که

خوب هستش اما اکثریت اینطور نیستن

چی بگم اگه بخوام لیست ادامه بدم تموم نمیشه دکتر اورولوژ هم سه تا پسر هر سه تا پزشک شدن یکی از دکترای معروف غدد هم پسرش اونشب بخش ما کشیک بود و....نمیگم ۸۰درصد از قبولی ها پدر ومادرشون پزشکن ولی پزشک ها ۸۰درصد از بچه هاشون دارن پزشکی میخونن انگار