2777
2789
عنوان

حدیث های جعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 73 پست
یه مقدار روی رشد فکری خودت کار کن ،نه خدا غلام حلقه به گوش ما هست نه محتاج ما هست ،نه شأن بنده خواری ...

ممنون عزیزم چشم از بیکاری ادم مریض میشه خیالم از پای این بچه راحت بشه میخوام دار قالیمو بیارم ببافم سرم گرم بشه 

انشالله چیزی نیست ،شاید چون شکستگی داشته حساس تره پاهاش ،بعدا بفرستش کلاس های که عضلات را قویتر می‌ک ...

۱۰ جلسه فیزیوتراپی بردیم دستگاه اینا وصل کردن دریع از یه ذره اثر کردن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه این طور باشه من بیشتر از قبل شرمنده دخترم شدم که به خاطر خطا های ما باید اینجور اذیت بشه

عزیز من اینا به نظرمن همش حرفه مگه من وتو رو خدا با خصوصیات پیامبر آفریده که ازمون چنین امتحانات سختیو بگیره ما ی آدم عادی هستیم که توی روزمره خودمون موندیم اونطورباشه بچه های این کله گنده ها باید همشون به دردهای وحشتناک مبتلا بشه .من الان خواهرزادم بیماروخواهرم نه تنها درخانواده که کل فامیل ازلحاظ معنویات قوی هست

از باغ می برند چراغانی ات کنند     تا کاج جشن های زمستانی ات کنند    پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار    تنها به این بهانه که بارانی ات کنند    یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند    این بارمی برندکه زندانی ات کنند   ای گل گمان مکن به شب جشن می روی    شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند   یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست    ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند  آب طلب نکرده همیشه مرادنیست    گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند

عزیز من اینا به نظرمن همش حرفه مگه من وتو رو خدا با خصوصیات پیامبر آفریده که ازمون چنین امتحانات سخت ...

انشاالله خدا شفاش بده بچه ها خیلی پاک هستن کاش هیچ بچه ای تو دنیا مریض نبود 

اصلا به این چیزا فکرنکن وباتمام انژیت وتوانت ازخدابخواه که بچتو شفا بده  به دنبال درمان با ش وبخاطر بچه نازنینت کم نیار

از باغ می برند چراغانی ات کنند     تا کاج جشن های زمستانی ات کنند    پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار    تنها به این بهانه که بارانی ات کنند    یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند    این بارمی برندکه زندانی ات کنند   ای گل گمان مکن به شب جشن می روی    شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند   یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست    ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند  آب طلب نکرده همیشه مرادنیست    گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند

اصلا به این چیزا فکرنکن وباتمام انژیت وتوانت ازخدابخواه که بچتو شفا بده به دنبال درمان با ش وبخاطر ...

مرسی عزیزم انشاالله توکل به خدا دختر من خیلی باشی بلالیه از وقتی دنیا اومده هزار تا بلا سرش اومده دلم میسوزه 

انشاالله خدا شفاش بده بچه ها خیلی پاک هستن کاش هیچ بچه ای تو دنیا مریض نبود

الهی آمین .خدایا ما توانشو نداریم میگن امتحانه خدایا ما نمی تونیم توخدایی توباید بتونی بچه های مارو درپناه خودت از هرمریضی وبلا دورنگه داری من هرکی که هستم هرچی که هستم به درگاه تومیام وجز کسی روندارم خدایا شفا عنایت کن

الهی آمین .خدایا ما توانشو نداریم میگن امتحانه خدایا ما نمی تونیم توخدایی توباید بتونی بچه های مارو ...

الهی آمین انشاالله ،همیشه بچه هات بیمه حضرت ابولفضل بکن  اینجوری درد و بلا ازشون دور میشه 💗

فرزند و پول وسیله ی آزمایشن حتی فرزند را زیاد از حد بهش علاقه‌مند بشی یا هرکسی را زیاد از حد محبت کن ...

یعنی می خوای بگی خدا حسودیش میشه ما بنده رواز ببشتردوست داریم مگه میشه وقتی من بنده میگن محبت مادربه بچش ی ذره از محبت خدا به بندش وقتی من انقدرعشق به بنده دیگش دارم چطورممکن کسی که منو آفریده کمتراز من محبت به بندش داشته باشه

این حدیث با آیه ای از قرآن که میگه خداوند فرزندانتان را وسیله آزمایشتان قرار داده مطابقت داره! بنظرم ...

شماازاون آدما هستید که حلوا وقتی واسه همسایه هست واستون شیرینه چطورمی تونید دیگران روبخاطر بیماری بچه هاشون متهم کنید بگید آره فلان جا نوشته آره نوشته ولی هزارجا هم نوشته خداوند رحمان ورحیم وخداوندبخشنده هست ..

شماازاون آدما هستید که حلوا وقتی واسه همسایه هست واستون شیرینه چطورمی تونید دیگران روبخاطر بیماری بچ ...

درسته، نه متهم نکردم، گفتم حدیث محتواش با آیه قرآن همخوانی داره بنظرم جعلی نیست

یعنی می خوای بگی خدا حسودیش میشه ما بنده رواز ببشتردوست داریم مگه میشه وقتی من بنده میگن محبت مادربه ...

کجای حرف من ربطی به حسودی داره ؟

هدف خلقت پرستش بوده ما نیازمندیم ،مگه خدا به ما احتیاج داره،ما راه را نباید اشتباه بریم 

بندگی غیر خدا را کردن ،افسارش آدم بده دست بچه یا هرکس دیگری معلومه تباهی داره ،انسان آزاد آفریده شده و توانمند، دور از شأن هست خودشو وقف غیر خدا کنه و امید داشته باشه به غیر از خدا

ما مسئول بچه ها هستیم،عشق و محبت بهشون وظیفه ی ما هست ، ولی امید هر بنده ای باید به خدا باشه ، باید رضایت خدا را در نظر داشته باشه،وگرنه ضربه میخوره 

تا حالا دیدین کسی به جای رضایت خدا, رضایت و حرف مردم در نظر بگیره و خیر ببینه؟ یا افراطی خودشو وقف بچه یا همسر یا هر بنده ای  کنه بدون اینکه وقت برای رشد و ارتقا خودش بذاره و آخر ضربه نخوره؟ چون ذات دنیا این هست که هر انسانی مستقل وظیفه داره

یه مادر یا پدر باید برای خودش هم وقت بذاره، من از افراط حرف زدم ،وگرنه همه برای خدا عزیزن