2777
2789
عنوان

حدیث های جعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 73 پست
فرزند و پول وسیله ی آزمایشن حتی فرزند را زیاد از حد بهش علاقه‌مند بشی یا هرکسی را زیاد از حد محبت کن ...

علاقه و عشق  به بچه که دست خود ادم نیست ، اگه توبه کنم به خاطر اشتباهاتم دخترم خوب میشه یعنی ؟ 

شاید توی نعمت داشتنش شما یا پدرش ناشکری کردید!

شما علم غیب داری ؟ یا همنشین خدا هستید میدونید دنیا. و بنده ها را چه سختی و امتحانی میده ؟

هر آدمی سختی های می‌کشه ،ذات دنیا رنج و رشد هست 

چرا عذاب وجدان به یه مادر میدید ، اون بچه اول بنده ی خدا هست بعد فرزند ایشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یکی از کاربرها با استناد به قران این حدیث رو تایید کرد واقعا ادم میمونه چی درسته چی غلط

توی قرآن گفته فرزندان وسیله آزمایش پدر و مادر هستن 

نه کفاره گناه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بنظر من شما اشتباه برداشت کردی از حدیث

این حدیث انگار داره میگه این بیماری ها و سختی ها و رنجی که در طی اون میکشید به خاطر اون رنجی که کشیدی گناهان رو خدا میبخشه

نه اینکه بیماری جهت مجازات نازل بشه بر سر کسی

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

علاقه و عشق به بچه که دست خود ادم نیست ، اگه توبه کنم به خاطر اشتباهاتم دخترم خوب میشه یعنی ؟

عشق و علاقه بله 

ولی یه وقتی هست آدم وظیفه ی آفرینش و شخصی خودش را فراموش می‌کنه و کل زندگیش میشه یه نفر دیگه 

شاید زیاد دیده باشی که طرف میگه من همه ی زندگیم از خودم و پیشرفتم زدم بن بچه رسیدم ،ولی بچم قدردان نیست ،خب این اشتباهه ،معلومه خدا مقدرات را طوری میچینه که نا امید بشه از بچه

بچت خوب میشه عزیزم ،چیزی نیست، بیماری مادرزادی که نداره،ممکنه عصب های استخوان هایش حساس تر باشه و با سرما و آب درد بگیره ،یا کفشی پوشیده باشه که استاندارد نیست

اخه انصاف به خاطر بخشش من بچم اذیت بشه ؟

بازم نفهمیدی

بچه تو در هر صورت تقدیرش این بوده که مریض بشه

حتی اگه تو بیگناه بیگناه بوده باشی

اما حالا که مریض شده و پدر و مادرش یه سری گناها دارن خدا به بهونه مریضی بچه میبخشه 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

عشق و علاقه بله ولی یه وقتی هست آدم وظیفه ی آفرینش و شخصی خودش را فراموش می‌کنه و کل زندگیش میشه یه ...

انشاالله همین طور باشه راست میگی من همه زندگیم شده دخترم تا میگه وای جاییم درد میکنه از خواب و خوراک می افتم مامانم میگه به خدا دروغ میگه خودشو برات لوس میکنه فقط تو بودنی اینجوری میکنه 

علاقه و عشق به بچه که دست خود ادم نیست ، اگه توبه کنم به خاطر اشتباهاتم دخترم خوب میشه یعنی ؟

یه مقدار روی رشد فکری خودت کار کن ،نه خدا غلام حلقه به گوش ما هست نه محتاج ما هست ،نه شأن بنده خواری و ضعیف شدن با هر باد کوچیکی هست

سعی کن هر روز یه بخشی از انسان شناسی آقای شجاعی یا سخنرانی های آقای پناهیان را گوش بدی

البته به قول این کاربر حرف درستی زد! اینا فقط یه سری حدس از طرف منه! من علم غیب ندارم! حکمت های خدا خیلی پیچیده تر از اینه که من بتونم تفسیرشون کنم! فقط خاستم احتمالات رو بگم که اگه درست هست شما اصلاحش کنید و مشکلتون حل بشه! گاهی خدا برای صلاح خود شخص اینکار رو میکنه و در واقع یه نعمتی هست براش! مثل داستان کشتی حضرت خضر و موسی! مثلا من یه بچه ای رو سراغ داشتم از بس خوشگل بود و چشمش میزدن مادرش مجبور شد یا نیارتش بیرون یا همیشه لباسای زشت میپوشند بهش،(شاید خدا هم همچین نظری داره) و اینکه توی تاریخ لزوما آدمهای گناهکار با بچه هاشون آزمایش نشدن بلکه بهترین آدمها هم با بچه هاشون آزمایش شدن، مثل ابراهیم با اسماعیل آزمایش شد، مثل حضرت محمد که با مرگ پسرش آزمایش شد، مثل حضرت فاطمه با مرگ حضرت محسن، مثل امام حسین با شهادت علی اصغر و علی اکبر جلوی چشمانش! 

انشالله چیزی نیست عزیرم توجهت رو بزار روی سلامتی فرزندت .فکرت رو مشغول این حرفا نکن .از این حرفا زیا ...

اره واقعا ادم از حکمت بعضی چیزها سر در نمیاره تو اکسپلور میاد ادم فکرش درگیر میشه 

انشاالله همین طور باشه راست میگی من همه زندگیم شده دخترم تا میگه وای جاییم درد میکنه از خواب و خوراک ...

انشالله چیزی نیست ،شاید چون شکستگی داشته حساس تره پاهاش ،بعدا بفرستش کلاس های که عضلات را قویتر می‌کنه تا زود درد نگیره