آره عزیزم منم هر وقت mri دارم بهشون میگم ثبت میکنند حتی داروهای خاص مصرف میکنم ،ثبت میکنند داروخانه ...
انشاالله خدا بهت سلامتی بده عزیزم خیلی ممنون پس همین کارو میکنم فقط خدا کنه بدون نوبت ویزیت کنه ام ار ای و نگاه کنه اعصابم خورد شد دو هفته بود مثل گیج ها فکر میکردم وقت گرفتم
عزیز دلم، امیدوارم این قدمی که برای خودت و دخترت برداشتی، شروعی باشه برای یک زندگی آروم، بیتنش، پر از احترام و عشق واقعی❤️ دعا میکنم که آرامش، امنیت و شادی، یکییکی بیان توی روزهات جا بگیرن و بدونی که هیچوقت دیر نیست برای شروع دوباره امیدوارم از این به بعد زندگیت همونجوری باشه که دلت میخواد 💛🫶 الهی آمـــــین 😍🤲
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
قربونت برم عزیزدلم مرسی بابت دعای قشنگت و حس خوبی که بهم دادی 💗💗انشاالله توکل به خدا، خدا توان و ر ...
الهی آمـــــین 😇 قربونت 🌷
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇