2777
2789
عنوان

حدیث های جعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 73 پست
آره عزیزم منم هر وقت mri دارم بهشون میگم ثبت میکنند حتی داروهای خاص مصرف میکنم ،ثبت میکنند داروخانه ...

انشاالله خدا بهت سلامتی بده عزیزم خیلی ممنون پس همین کارو میکنم فقط خدا کنه بدون نوبت ویزیت کنه ام ار ای و نگاه کنه اعصابم خورد شد دو هفته بود مثل گیج ها فکر میکردم وقت گرفتم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انصاف نیست گناه اون بچه چیه اون چرا باید به خاطر پدر مادرش اذیت بشه نمیدونم شاید مغز ما این چیزها رو ...

گلم گفتم یکی از دلایل هست 

شما از کجا میدونی بچه شما جزو این دسته س 

خودخوری نکن 

بچت ب مادرقوی احتیاج داره 

مگه شما حروم خور و شرابخواری آخه ب خودت گرفتی مثال زدم گفتم یکی. از علت ها رو حدیث گفته .

گلم گفتم یکی از دلایل هست شما از کجا میدونی بچه شما جزو این دسته س خودخوری نکن بچت ب مادرقوی احتیاج ...

نه خدا نکنه ولی خب معصوم هم نیستیم خیلی گناه ها کردیم میگم اگه به خاطر اونا باشه انصاف نیست ، بازم استغفار میگم انشاالله که خدا بگذره و شفای بچمو بده

نه خدا نکنه ولی خب معصوم هم نیستیم خیلی گناه ها کردیم میگم اگه به خاطر اونا باشه انصاف نیست ، بازم ا ...

گناه ک همه داریم گلم . من در مورد حدیث گفتم نه فرزند شما .

گفتم یکی از علت‌ها رو امام بیان کرده نگفتم ک علت شما اینه 

عزیزم هنوز خونه مادرتی؟ همسرت اصلا سراغی ازتون نگرفته؟ خیلی تو فکرتم.

عزیزم چقدر شما مهربونی 💓

اره دیگه فکر کنم اینجا موندگار شدیم میخوایم توافقی جداشیم 

عزیزم چقدر شما مهربونی 💓اره دیگه فکر کنم اینجا موندگار شدیم میخوایم توافقی جداشیم

عزیز دلم، امیدوارم این قدمی که برای خودت و دخترت برداشتی، شروعی باشه برای یک زندگی آروم، بی‌تنش، پر از احترام و عشق واقعی❤️
دعا می‌کنم که آرامش، امنیت و شادی، یکی‌یکی بیان توی روزهات جا بگیرن و بدونی که هیچ‌وقت دیر نیست برای شروع دوباره 
امیدوارم از این به بعد زندگی‌ت همون‌جوری باشه که دلت می‌خواد 💛🫶 الهی آمـــــین 😍🤲

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عزیز دلم، امیدوارم این قدمی که برای خودت و دخترت برداشتی، شروعی باشه برای یک زندگی آروم، بی‌تنش، پر ...

قربونت برم عزیزدلم مرسی بابت دعای قشنگت و حس خوبی که بهم دادی 💗💗

انشاالله توکل به خدا، خدا توان و روحیه اش رو بهم بده 🙏🙏

قربونت برم عزیزدلم مرسی بابت دعای قشنگت و حس خوبی که بهم دادی 💗💗انشاالله توکل به خدا، خدا توان و ر ...

الهی آمـــــین 😇 قربونت 🌷 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

شاید ویتامین بدنش کم شدهان شاالله جواب خوب بگیریبراش صد تا صلوات میفرستم

عزیزم راست میگی اخرین بار سه سال پیش ازمایش داد شاید واقعا ویتامین دیش کم شده ، ممنون از محبتت مهربون انشاالله خیر ببینی

عزیزم راست میگی اخرین بار سه سال پیش ازمایش داد شاید واقعا ویتامین دیش کم شده ، ممنون از محبتت مهربو ...

فدات بشم 

آن شاالله زودی خوب بشه

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم