2777
2789
عنوان

حدیث های جعلی

977 بازدید | 73 پست

این حدیث واقعی هست؟ یعنی خدا به خاطر گناه یکی دیگه یه موجود پاک رو تنبیه میکنه ؟ منکه قبولش ندارم احساس میکنم دروغه !!  

دخترم مدتیه لنگ میزنه و دلمو به درد میاره امروز قراره ببرمش دکتر میشه دعا کنید که تشخیص درست بده و زودی حال بچم بی دردسر خوب بشه 🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم حضرت علی به عدالت معروف بودن اما این سخن برعکس شخصیت ایشونهحدیث جعلی هم خیلی زیاد از ایشون ...

میگم اخه چجور از خدا نمیترسن همچین چیزایی درست میکنن 

این حدیث با آیه ای از قرآن که میگه خداوند فرزندانتان را وسیله آزمایشتان قرار داده مطابقت داره! بنظرم درسته! 

و ابنکه به سری اعمال هست که پدر و مادر انجام بدن قبل از تولد بچه روش تاثیر میزاره و بعد دامن گیر خانواده میشه! هم از نظر علمی کارهای پدر و مادر میتونه تاثیر روی نسل بزاره و هم دینی این گفته شده! 

معمولا بیماری به عنوان کفاره گناه مومن در روایات ذکر شده! که با پایان بیماری مومن پاک میشه! و این لطفی هست که خدا به مومن میکنه در دنیا! کودک هم چون مکلف نیست و معصومه، به همین دلیل میتونه وسیله آزمایش پدر و مادرش باشه و بیماریش کفاره گناه اونا! از دید منفی بهش نگاه نکنید، به خدا پناه ببرید و ازش بخاید و تغییر بدید اوضاع زندگیتونو به سمت رضایت خودش، حتما مشکل برطرف میشه، این فقط نشونه خداست که دوست داره شما بیشتر بهش توجه کنید 

مثل داستان حضرت یعقوب و یوسف، که خداوند به دلیل توجه بیش از حد یعقوب به یوسف، چند سال فرزندش رو ازش دور کرد و در سختی انداختش، تا یعقوب رشد کنه و متوجه بشه، بعد یوسف با یه وضعیت باشکوهی و بهتر از قبل بهش برگردوند

من هیچ کدوم از احادیث رو قبول ندارم هیچ کدوم 

فقط قران رو قبول دارم.بنظرم همه احادیث دستکاری شدن و هرکس از۱۴۰۰سال پیش تا الان میخواسته حرف خودش رو به کرسی بنشونه،به نقل قول از ائمه حرف میزده 

من هیچ کدوم از احادیث رو قبول ندارم هیچ کدوم فقط قران رو قبول دارم.بنظرم همه احادیث دستکاری شدن و هر ...

الان یکی از کاربرها با استناد به قران این حدیث رو تایید کرد واقعا ادم میمونه چی درسته چی غلط

فرزند و پول وسیله ی آزمایشن 

حتی فرزند را زیاد از حد بهش علاقه‌مند بشی یا هرکسی را زیاد از حد محبت کنی اون آدم کاری باهات می‌کنه که ناامید بشی 

نه اینکه دست خودش باشه قضا و قدر دنیا طوری هست که انسان باید فقط خدا را بخواد و هیچ عنوان وابسته ی بنده های دیگه نباشه