2777
2789
عنوان

حدیث های جعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 73 پست
کجای حرف من ربطی به حسودی داره ؟هدف خلقت پرستش بوده ما نیازمندیم ،مگه خدا به ما احتیاج داره،ما راه ر ...

جالب بود حرفاتون، 

من مشکلی داشتم ک از همه قطع امید کرده بودم،  تلاشمو میکرذم،  پیگیری هامو میکردم ولی اینکه مثلا یکی پشتم باشه یا پارتیم بشه اصلا نداشتم و خودمم نمیخواستم دیگرانو وارد جزیان کنم،امیدم فقط ب خودش بود و در نهایت مشکلم ب طرز معجزه اسایی حل شد... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان یکی از کاربرها با استناد به قران این حدیث رو تایید کرد واقعا ادم میمونه چی درسته چی غلط

شنیدی میگن خدایا هیچ پدر و مادری رو با بچش امتحان نکن !!!!

منظور از حدیث همینه 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست

اون زمان نمیتونسته به اعراب جاهل بگه 

کارمای کارهای زشت پدر و مادر رو بچه پس میده تا پدر و مادر با دیدن بیماری بچه یک عمر ذجر بکشن 

این همون کارمای ابا و اجدادیه 

منتها دقت نمیکنید چی گفته برای همین گیج میشید

عزیزم بردی دکتر بچع رو؟ دکتر چی گف؟

نه خدا ذلیلم کنه مثل ادم نتونستم یه نوبت بگیرم دیروز خواهرم زنگ زد ببینه که ساعت چند باید تو مطب باشیم منشی گفت اسم شما اصلا ثبت نشده نمیدونم چجور نوبت گرفتم ثبت نشده اون روز که اسکرین گرفتم این بود دیروز دیدیم پاک شده فکر کنم باید پرداختی انجام میدادم تا ثبت میشد این که عکسشو اسکرین گذاشتم این کلا اسم دخترم شماره ملی اینا رو زده بودم با موبایل این پاک شده بود   

اره فک کنم پرداختی مبخواسته تایید شه

تا اخر خرداد هم وقتش پر هست منشی گفت این هفته دکتر دیگه نیست دیدم تو بیمارستان فاطمی هم میره حالا نمیدونم چه روزهایی ساعت چند اگه نتونستم وقت بگیرم ببرم اونجا شاید ویزیتش کنه 

تا اخر خرداد هم وقتش پر هست منشی گفت این هفته دکتر دیگه نیست دیدم تو بیمارستان فاطمی هم میره حالا نم ...

حالا که وقت پره به یکی از متخصص های ارتوپد اسنپ داکتر بگو  mri از پا بنویسه که خیالتون از بررسی کامل راحت باشه 

تا نوبت برسه عکس را گرفتید

نه خدا ذلیلم کنه مثل ادم نتونستم یه نوبت بگیرم دیروز خواهرم زنگ زد ببینه که ساعت چند باید تو مطب باش ...

این دایره که کنار اسمه خط خطی کردی را می‌بینی 

باید روی این بزنی و نوبت دخترتون انتخاب کنید و ادامه را بزنید

حالا که وقت پره به یکی از متخصص های ارتوپد اسنپ داکتر بگو mri از پا بنویسه که خیالتون از بررسی کامل ...

عزیزم نسخه اونا رو قبول میکنن ؟ با کد ملی ثبت میشه یعنی ؟ 

این دایره که کنار اسمه خط خطی کردی را می‌بینی باید روی این بزنی و نوبت دخترتون انتخاب کنید و ادامه ر ...

اون روز که نوبت رو ثبت کردم این اومدش ولی دیروز چک کردیم پاک شده بود نمیدونم چرا نتونستم ثبت نهایی کنم 

گلم حدیث درسته ولی منظور این نیست ک صددرصد هر بچه مریضی بخاطر گناه والدینش که 

یکی از عواملش اینه 

مثلا پدری ک شرابخوار تو نسلش تاثیر داره و باعث بیماری بچه یا نوه میشه 

پدری ک لقمه حروم بخوره مثلا کاسب دولاپهنا حساب کنه سردردم کلاه بزاره همون میزان ک حروم آورده حدیث لقمه حرام روی فرزند اثر میزاره مستقیم مثلا بچه ش عاقبت بخیر نمیشه و ... 

تو این دنیا مث بدن خودمون همه جی بهم ربط داره 

مثلا یکی از راه‌های کاهش تب بچه نوشتن استغفار والدین هست .

گلم حدیث درسته ولی منظور این نیست ک صددرصد هر بچه مریضی بخاطر گناه والدینش که یکی از عواملش اینه مثل ...

انصاف نیست گناه اون بچه چیه اون چرا باید به خاطر پدر مادرش اذیت بشه نمیدونم شاید مغز ما این چیزها رو درک نمیکنه من الان فقط میخوام بچم خوب بشه دیگه درد نکشه اگه امتحانی یا مجازاتی هست با جون خودم باشه