2821
2789
افسردگی بخاطر سردی مغز هستشبا یه سری گیاهان میشه مزاج مغز رو به حالت تعادل و گرمی برد ، افسردگی هم د ...

بله دقیقا من تجربه کردم .... انقدر حالم بد بود که مشاورم میگفت باید در کنار مشاوره قرص بخورم.

الهی به امید خودت...  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

افسردگیت برای چیه؟

مشکلات که همه تو زندگی دارن ولی بعد زایمان شروع شد دکتر میگفت زمینه ارثی داره ولی بعد زایمان خودشو نشون داده دوسال بعد زایمان دارو شروع کردم خوب شدم باز یه ماهه اومده سراغم واقعا نمیخوام اون روزا رو بازم تجربه کنم 

خدایاشکرت
انشالله دیگه هیچوقت گرفتارش نشی تو دلم دارن رخت چنگ میزنن نمیدونم چرا نمیدونم چرا انقد بی حالم بی ان ...

عزیزم من هنوزم هر دفعه ای دوره ای میاد سراغم واسه همین میگم وقتی اومد دیگع نمیره فقط باید یاد بگیری چحوری باهاش  زندگی کنی و مهارش کنی ...من تا که دلم میخواد بگیره میفهمم دوباره داره برمیگرده سریع میرم تدابیر لازم رو انجام میدم .... بدترین چیز واسه افسردگی تنهایی و بیکاریه 

الهی به امید خودت...  
مشکلات که همه تو زندگی دارن ولی بعد زایمان شروع شد دکتر میگفت زمینه ارثی داره ولی بعد زایمان خودشو ن ...

چرا بعد زایمان افسردگی میگیرن؟؟؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
عزیزم من هنوزم هر دفعه ای دوره ای میاد سراغم واسه همین میگم وقتی اومد دیگع نمیره فقط باید یاد بگیری ...

دقیقا زندگیم یه روتین نداره صبح تا شب با بچه یکی نیس بچرو نیم ساعت بگیره من برم پیاده روی همش باید با بچه باشم خستم 

خدایاشکرت

با قرص کنترل میشه درمان ک نمیشه بلکه ادم خیلی اراده داشته باشه

افسردگی زنتیکی هم هست اصولا توی ذات درمان شدنی نیس و اینکه ادما توی زندگیشون سختی زیاد بکشن افسرده میشن نباید سختی وجودد داشته باشه داخل زندکی بنظرم 

روحیه قوی کیخاد این زندکی 

روحیه هر کسی ضعیف باشه افسرده میشه منم روحیم ضعیفه افسردگی دارم یکم و استرس

با قرص کنترل میشه درمان ک نمیشه بلکه ادم خیلی اراده داشته باشهافسردگی زنتیکی هم هست اصولا توی ذات در ...

من زمینه ارثی داره ولی واقعا خیلی از بچگی سختی کشیدم بعد زایمان دیدم دیگه یه ادم دیگه شدم منی که به قرص گارد میگرفتم خودم رفتم سراغ روانپزشک

خدایاشکرت
2790
2823
2791
2779
2792