2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

افسردگی بخاطر سردی مغز هستش

با یه سری گیاهان میشه مزاج مغز رو به حالت تعادل و گرمی برد ، افسردگی هم درمان میشه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

افسردگی بخاطر سردی مغز هستشبا یه سری گیاهان میشه مزاج مغز رو به حالت تعادل و گرمی برد ، افسردگی هم د ...

باور ندارم واقعا افسردگی نداشتن باید حال دلت خوب باشه باید انرژی داشته باشی امید داشته باشی 

خدایاشکرت

ماها ک افسردگی داشتیم ب نظرم اون ادم سابقی ک بودیم نمیشیم

چون چیزایی رو فهمیدیم و چشیدیم که هرگز قبل ازین نمیدونستیم یعنی چی ....

من با اصلاح مزاج درمان شدم اصلا قرص و این چیزا نخوردم

البته کنارش مشاوره و روان درمانی هم رفتم

اما وااااقعا اصلاح مزاج تاثیر داشت. دکتر میگفت سودای مغز که بالا بره افسردگی شکل میگیره ... حالا سودا با چی بالا میره؟؟ با فکر و خیال و غصه و گریه و تغذیه و خیلی چیزای دیکه.

الهی به امید خودت...  
ماها ک افسردگی داشتیم ب نظرم اون ادم سابقی ک بودیم نمیشیمچون چیزایی رو فهمیدیم و چشیدیم که هرگز قبل ...

انشالله دیگه هیچوقت گرفتارش نشی تو دلم دارن رخت چنگ میزنن نمیدونم چرا نمیدونم چرا انقد بی حالم بی انگیزم دلم همش میگیره 

خدایاشکرت
2790
2823
2791
2779
2792