2821
2789
اینکه کسی نیس بچمو بگیره نیم ساعت از بچه داری خسته شدم از اینکه مدام باید سرشو گرم کنم مدام فکر غذاش ...

نگاه مشکلاتتو بنویس روی کاغذی بعد سعی کن راه حل براشون پیدا کنی خودت به خودت مشاوره بده مثل یه دوست مهربون سعی کن برنامه ریزی داشته باشی

افکارتو مثبت کن 

به خودت امید بده از خودت تعریف کن 

از قیافت تعریف کن 

اعتماد کن به خودت

بیشتر بخند کلیپ های خنده دار ببین با دوستای شادت تلفنی صحبت کن ارتباط بگیر 

با بچت کنار بیا باهاش بازی کن حالت خوب بشه هر کاری خوبی که خودت می‌دونی 

موقعی خوابه پاشو ورزش کن تو خونه 

بع غذات برس 

واقعا من تو شرایط تو نیستم بتونم حال تورو درک کنم 

امیدوارم خدا کمکت کنه 

سعی کن خودتو دوست داشته باشی 

بگو خانوادت چند وقت بیان کمکت یا تو برو اونجا 

یه خوبی در حق خودت بکن 

نزار افسرده بشی 

نماز بخون

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
اینکه کسی نیس بچمو بگیره نیم ساعت از بچه داری خسته شدم از اینکه مدام باید سرشو گرم کنم مدام فکر غذاش ...

عزیزم افسرده نیستی اسم رو خودت نزار

فقط خسته ای از بچه داری

مطمئن باش اگه یه دوست خوب پیدا کنی هرازگاهی باهاش درارتباط باشی حالت بهتر میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم افسردگی دارم 

افسردگی واقعا ربط ب گذشته داره

تا گذشته رو رها نکنی ... تا با خودت کنار نیای ... تا با عواملی که این بلا رو سرت آوردن کات نکنی یا دور نشی و روابطت رو ب حداقل نرسونی ... خوب نمیشی 

باید شخصیتت رو از نو بسازید ....

باید بشی یکی دیگه 

باید بکوبید و از نو بسازید 

من همه این راهو رفتم 

خیلی سخته ... 

خیلی بهتون سخت میگیرن و خواهند گرفت ‌‌‌‌...

ولی باید قوی باشی تا رها بشی از چنگال این مرداب افسردگی 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

عزیز دلم اینجور که فهمیدم بچه کوچک داری،شهر غریبی و سختی هم زیاد کشیدی پس اگر حالتای افسردگی داری کاملا عادیه 

اما چون خودم افسردگی رو کشیدم می فهمم که تو چه شرایط سختی هستی انجام دادن کوچکترین کارها برای آدم افسرده خیلی سخته

اما اینو بدون بعد رهایی از افسردگی اون آدم سابق نیستی خیلی رشد می کنی خیلی قوی میشی 

عزیزم افسرده نیستی اسم رو خودت نزارفقط خسته ای از بچه داریمطمئن باش اگه یه دوست خوب پیدا کنی هرازگاه ...

یعنی چی اسم رو خودت نذار ؟

من افسردگی دارم و تحت درمانم 

یعنی اسم رومه ؟

تا طرز تفکرهایی مثل شما در سطح جامعه هست جامعه ب همین منوال رو ب افول خواهد بود ...

ایشون شخصا گفتن زمینه ارثی دارن و کودکی سخت هم داشتن و افسردگی بعد زایمان هم گرفتن 

تاپیک رو خوب بخونید 

بعد نظر بدید ...

افسردگی جنایت نیست ... بلکه ی بیماری هست ... بیماری روحی 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

یه استاد داشتم می گفت افسردگی از ذهن و افکارمون شروع میشه سپس رو هیجاناتمون تاثیر می ذاره و در آخر رفتارمون رو تحت تاثیر قرار می ده ، اما برای درمان افسردگی باید برعکس این روند رو انجام بدی 

اول خودت رفتارهایی رو انجام بدی که از یک آدم شاد سر می زنه (خیلی سخته اما شدنیه مثل چی؟معتشرت کردن،خندیدن ،طبیعت رفتن ،پیاده روی کردن،کتاب خوندن ،پادکست گوش دادن ،قران و نماز خوندن،فیلم کمدی دیدن و....)بعد کم کم و ناخوادگاه روی هیجاناتت اثر می ذاره و در آخر افکار و ان شالله درمان نهایی 

فقط این رو در نظر بگیر هیچوقت یک آدم به یکباره افسرده نمیشه بلکه کلی اتفاقات از قبل روی هم تلنبار می شن و یک حادثه ممکنه ضربه ی نهایی باشه 

پس اینو بدون له یکباره هم قرار نیست درمان بشی آسه آسه ،صبر داشته باش 

اما یادت باشه استمرار رمز موفقیته استمرار استمرار 

حالا ببین با توجه به شرایط خودت چه اقداماتی رو می تونی در جهت درمان برداری

صحبت با یک دوست مطمئن

نماز و قران ک نیایش

طبیعت گردی

معاشرت با ادمهای سالم و قابل اطمینان 

فیلم کمدی دیدن

سفر رفتن 

ورش و پیاده روی

کتاب و پادکست 

و......

یعنی چی اسم رو خودت نذار ؟من افسردگی دارم و تحت درمانم یعنی اسم رومه ؟تا طرز تفکرهایی مثل شما در سطح ...

دقیقا معذلی که انسان وقتی افسرده میشه داره اینه که باید افسردگیش رو پنهان کنه چون از نظر دیگران عیبه چون درکت نمی کنن و با نصیحت های سطحی می خوان تو ادا اصول رو بذاری کنار 

حدیثی از امام علی هست که بدترین درد فقره از اون بدتر بیماری جسم و از اون بدتر بیماری روح 

و بهترین نعمت ثروته از اون بهتر سلامتی جسم و از اون بهتر سلامتی روح و روان 

توروخدا مشاور خوبی سراغ دارین روانشناس که هزینش کم باشه واقعا هزینه ها سرسام اوره نمیتونم برم ساعتی ...

سلام خوب هستید ؟ 

من یه مشاور میشناسم مشاورشون فوق العاده است 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

شرایط مشاوره شون هم خیلی خوبه و هوای مراجعه کننده هاشون رو دارن

اولا که ایشون مبلغ هجومی نمیگیرن

دوما جلسه ای مشاوره نمیدن یعنی خودشون میگن یک بار هزینه رو پرداخت کن هر چقدر دوست داری حرف بزن و هر تعداد جلسه که حرف‌بزنیم قرار نیست واسه هر جلسه مبلغی رو پرداخت کنی در کل شرایط‌شون عالیه 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4