2821
2789
رو خودت خیلی کار کن اصنم فکر و خیال نکن بیخیال باش

فکرو خیال نمیکنم مینویسم دلیل شاد بودنمو دلیل خوشحالیمو ولی نمیتونم شاد باشم همش دلم گرفته دلم اشوبه بی حوصلم عین مرده متحرک

خدایاشکرت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکرو خیال نمیکنم مینویسم دلیل شاد بودنمو دلیل خوشحالیمو ولی نمیتونم شاد باشم همش دلم گرفته دلم اشوبه ...

ب نظر خودت بیشتر از همه چی آزارت میده ؟؟؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
من زمینه ارثی داره ولی واقعا خیلی از بچگی سختی کشیدم بعد زایمان دیدم دیگه یه ادم دیگه شدم منی که به ...

اره میفهمم جی میکی

ما هم ارثی داریم زمینشو 

متاسفانه زندگیا سخت شده شما فقط نیستی همه دارو میخورن با این وضعیت تخمی

ب نظر خودت بیشتر از همه چی آزارت میده ؟؟؟

اینکه کسی نیس بچمو بگیره نیم ساعت از بچه داری خسته شدم از اینکه مدام باید سرشو گرم کنم مدام فکر غذاش باشم شدید بد غذاست با اینکه 4 سالشه خستم واقعا نیاز دارم واسه خودم باشم گاهی 

خدایاشکرت
دقیقا زندگیم یه روتین نداره صبح تا شب با بچه یکی نیس بچرو نیم ساعت بگیره من برم پیاده روی همش باید ب ...

ای جان میفهممت. بچت چند وقتشه؟؟

هزینه مشاوره داری؟؟

روان درمانی هم خیلی بهم کمک کرد. میدونی خیلی خوب بود که درکم میکرد اتفاقا یه سری راهکارهای ساده بهم داد ک من فکر نمیکردم انقدر موثر باشن.

مثلا من بی خوابی شدید داشتم میگفت شبا باید حتما با هندزفری پادکست گوش بدی یا کتاب صوتی. 

یا مثلا میگفت ب چه کاری علاقه داری تشویقم کرد گلدوزی برزیلی کنم ‌

یه جور پشتیبان بود واسه فشار اوردن به خودم. هی پیام میداد پیگیرم بود خیلی اثر داشت. فقط جلسه ای ۵۰۰ میگرفت این تیکش بهم فشار اورد اما ارزششو داشت.

دعا درمانی هم خیلی خوب بود حالت مدیتیشن با دعاهایی که ارومم میکرد مثل حدیث کسا و... میخوندم اروم میگرفتم. زنگ‌ میزدم حرم امام رضا و امام حسین. مسجد و امامزاده و مزار شهدا زیاد میرفتم چون به شدت بهم ارتعاش مثبت میدادن

الهی به امید خودت...  
نه واقعا هزینشو ندارم

مشاوره های رایگانم هست ولی نمیدونم موثرن یا نه. فکر کنم ۱۴۸۰..من از شکمم میزدم تا بتونم مشاورمو برم. من واااااقعا حالم بود وسواس فکری شدید هم کنارش داشتم نورعلی نور شده بود. امیدوارم دیگه هرگز اون روزای سیاهو تجربه نکنم و شما هم حالت خوب بشه.

الهی به امید خودت...  
2790
2823
2791
2779
2792