2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای مزاحم تلفنی بزارم نتت بپره مجبور بشی بخوابی🤣

نه عزیزم نیم ساعت دیگه مزاحم های واقعیم بیدار میشن بچه هام 🤣پسرهام بوق میمانننددیکی از پسرهام بهش میگم پیرمرد ازبس صبح ژود بیدارمیشه دختر م ماشالله خرس میخوابه 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

وای شوهرت چه سورپرایز میشه😂😂

اره بهش گفتم خیلی ذوق اتفاقا خوبه 😂

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

اول موقعیتشبعد اینکه خیلی به مامانم گفتم خوبه و دوست اش دارمخواهرم دسته گلی که خرید بود رو دید ماجرا ...

چکارس طرف 

طمع میندازین طرفو 

برم تغییر جنسیت بدم خیانت کنم بهت

Kurd اقا

نه عزیزم نیم ساعت دیگه مزاحم های واقعیم بیدار میشن بچه هام 🤣پسرهام بوق میمانننددیکی از پسرهام بهش م ...

ای جان خدا حفظشون کنه 

شیرینی زندگی همیناس والت

Kurd اقا

چکارس طرف طمع میندازین طرفو برم تغییر جنسیت بدم خیانت کنم بهت

تو کارخونه هس استخدام هس

ماشین تازه گرفته جک

خونه هم یه جای خوب داره

باباش هم کارخونه کار می کنه

دوتا پسر هم هستن

همه چیش خوبه فقط چهره اش از من پایین ترکه خیلی

60نیستم ک این سن دلم جسمم 29سالش بچه هم که بودم پدر مادرم فوت شدن

ای بابا واقعا ناراحت شدم 

زودتر ازدواج کنین اونم با کسی که درکتون کنه 

هرچی بیشتر مجرد بمونین انتخاب براتون سخت تر میشه 

خدا بیامرزه پدر و مادرتون رو روحشون قرین رحمت الهی

ای جان خدا حفظشون کنه شیرینی زندگی همیناس والت

اره خیلی 😂کار از شیرینی گذشته لعنتی میگم زودترباباشون بیاد نفس بکشم پسر بزرگ کردن بدون پدر سخته اونم دوتا ماشالله فضول 

تو کارخونه هس استخدام هسماشین تازه گرفته جکخونه هم یه جای خوب دارهباباش هم کارخونه کار می کنهدوتا پس ...

الهی گفتم حالا چیه 

بعدشم این طمع شوخی تانه بود 

داری بحث ی عمر زندگی میکنی 

تویی ک بخاطر شرایط میخوای ازدواج کنی 

فردا بدردت نخوره میخوای بخاطر چی فرار کنی اصلا کجا بری 

به می بگی 

Kurd اقا