اره یک هفته میرم ۵کیلو کم کردم خاله ام ۵۰سال سنش هست ول نمیکنه😂شوهرم ماموریته بیاد باز نمیتونم برم
کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمیزنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمیزنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍
وای چقدر عالی موفق باشی گلم خدا حفظش کنه برای خاله هم پیاده روی خوبه کار خوبی میکنه چند دقیقه میری ...
ممنون گلم خیلی سرحال میشم ولاغر شدم خاله ام فشار گرفته ازترسش پیاده روی میره منم بزور میبره 😂😂روزی ۲۰تا۳۰دقیقه ولی لاغر شدم شوهرم ماموریته بیاد منو لاغر میبینه 😂😂