2777
2789
به به چه عالی

اره یک هفته میرم ۵کیلو کم کردم خاله ام ۵۰سال سنش هست ول نمیکنه😂شوهرم ماموریته بیاد باز نمیتونم برم 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول نمیکنه اینجا. مث کدوئین

واقعا اینقدر خوابم میاد نگو 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

خو بخواب چشات داغون میشه اینجوری

نمیزاره نی نی سایت لعنتی 

اره یک هفته میرم ۵کیلو کم کردم خاله ام ۵۰سال سنش هست ول نمیکنه😂شوهرم ماموریته بیاد باز نمیتونم برم

وای چقدر عالی موفق باشی گلم 

خدا حفظش کنه برای خاله هم پیاده روی خوبه کار خوبی می‌کنه 

چند دقیقه میری پیاده روی عزیزم

وای چقدر عالی موفق باشی گلم خدا حفظش کنه برای خاله هم پیاده روی خوبه کار خوبی می‌کنه چند دقیقه میری ...

ممنون گلم خیلی سرحال میشم ولاغر شدم خاله ام فشار گرفته ازترسش پیاده روی میره منم بزور میبره 😂😂روزی ۲۰تا۳۰دقیقه ولی لاغر شدم شوهرم ماموریته بیاد منو لاغر میبینه 😂😂