2821
2789
عنوان

کاهش سایز

| مشاهده متن کامل بحث + 15094 بازدید | 98 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به بعضیا نگا میکنم اینقدر قشنگه شلوار و دامن بهشون میاد 😥

اره منم خیلی رو مخمه اصلا پاهام و دوست ندارم  هر کاری بگین کردم ولی درست نشده خدا رو شکر شوهرم مشکلی نداره داره کمکم میکنه باهاش کنار بیام 

من پیلاتس می رفتم نتیجه نداد، هر روز می رين یا یک روز در ميون 

ب نظر من پیلاتس تحرکش کمه و برای کسانی خوبه ک کمر درد یا زانو درد دارن....فیتنس در عین اینکه کاهش سایز میده از شل شدن بدن هم جلوگیری میکنه

میشه برای شادی روح پسرم و پدرم یه صلواتمهمونم کنید...خدا خیرتون بده
خیلی هم عملش درد داره پدرش در اومد ولی بعدش خیلی راضی و خوشحال بود به منم میگه برو عمل کن من پولش و ...

وای من اصلا نمیتونم درد تحمل کنم پریود میشم روزی ۳ تا ژلوفن میخورم در این حد حساسم به درد 

خیلی هم عملش درد داره پدرش در اومد ولی بعدش خیلی راضی و خوشحال بود به منم میگه برو عمل کن من پولش و ...

من تحمل میکنم ولی شوهرم راضی نمیشه

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 🧡

وای من اصلا نمیتونم درد تحمل کنم پریود میشم روزی ۳ تا ژلوفن میخورم در این حد حساسم به درد 

پس نمیتونین تحمل کنین چون سه روز میپیچید به خودش تازه باید میرفت حموم و پاهاش و فشار میدادیم تا از سوراخ ها اب و خون بیاد بیرون نمیدونی چقد جیغ میزد ولی من حاضرم تحمل کنم از شر این رونا راحت شم

پس نمیتونین تحمل کنین چون سه روز میپیچید به خودش تازه باید میرفت حموم و پاهاش و فشار میدادیم تا از س ...

خدا خیرت بده رفتم پیج رو دیدم شاید اثر کنه با ورزشهاش

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 🧡

2828
2791
2779
2792