2777
2789
عنوان

کاهش سایز

| مشاهده متن کامل بحث + 15094 بازدید | 98 پست
یه راهیم برا کاهش سایز ران بدین

یه راهی برا افزایش سایز ران بدین😣😭توپولو دوست دارم لاغرم مث دختر مدرسه ای ها

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا هیشکی راضی نیست اخه  ترو خدا قدرشو بدون حیفه

شوهرم رن توپولی دوست داره منم مدلم توپوله عصبی که میشم یه هو تمام گشتم اب میشه 😭

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖
چرا هیشکی راضی نیست اخه  ترو خدا قدرشو بدون حیفه

من بیست روزه زایمان کردم نگام کنی فک میکنی مجردم بس چاق لاغر شدم پوستم نابود شده

سلام دوستان رژیم بعد از بارداری بسیار مهم است چون علاوه بر کاهش وزن باید مواد مغذی به بدن برسد که  به بچه هم اسیب نرسد به همین خاطر نمیشه پیش هر دکتری رفت و هر رژیمی رو گرفت . من بهتون دکتر کاظمی رو که با بادی انالیز و علمی رژیم میدن معرفی میکنم مطب شون تو پونکه اینم شماره مطب شون :44483079