2821
2789
عنوان

کاهش سایز

| مشاهده متن کامل بحث + 15094 بازدید | 98 پست
بچه ها خداییش پا و رونای تپل هیلی خانومانه و قشنگتره از داشتن شکم و‌پهلو.هرچند کم😬😬 منم هیکلم خدا ...

اره منم می خوام فقط ران پا رو لاغر کنم می ترسم جاهای دیگم هم لاغر شه

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

می گن شکم پهلو با يه چيزي ببندی طناب بزنی کم ميشه سایز اما از اون طرفم می گن طناب زدن باعث افتادگی رحم ميشه، این حقیقت داره که طناب زدن باعث ایجاد مشکل ميشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها خداییش پا و رونای تپل هیلی خانومانه و قشنگتره از داشتن شکم و‌پهلو.هرچند کم😬😬 منم هیکلم خدا ...

مگ خوابگاهتون باشگاه نداره؟؟خیلی کم پول میگیرن زیر ده تومن 

سینه که خوبه بزار باشه سر جاش

نه ديگه انقدر بزرگ...لباس يقه دار نميتونم بپوشم..بعد اينم كه بقيه جاها لاغر سينه بزرگ خيلى بده...

تيكره باردارى نيست واسه كنكورمه ميشه واسه خانم دكتر شدنم يه صلوات بفرستين؟؟☺️☺️
منم شکمو پهلو دارم پارسال رفتم دکتر ک گف کیست بزرگ داریو اینا بعد دارو داد خوب شدم بعدش ک رفتم سنوگر ...

نه اینطور نیست که تا کیستتون رفت زود شکمتون اب بشه شما کلا این استعداد و دارین ولی اگر مشکل هورمونیتون حل بشه خیلی کمک میکنه ورزش شکم نخوردن شیرینی به طور مطلق خیلی کمک میکنه باید همیشه مراقب باشید چون مشکل خورمونیتون شکم میاره چربی ناحیه شکم وقتی زیاد میشه پیرو اون چربی دور تخمدانها زیاد میشه باعث تنبلی و مشکلات هورمونی میشه این دو تا همیشه با هم هستن

نه اینطور نیست که تا کیستتون رفت زود شکمتون اب بشه شما کلا این استعداد و دارین ولی اگر مشکل هورمونیت ...

یه مدت خوب شدم ولی سر موقع اش پریود نمیشم باز باید برم دکتر سنوگرافی

من یه راه حل عالی پیدا کردم این روشو به هرکسی پیشنهاد دادم از فامیل با رعایت کردن اصول تا الان نفری 10 کیلو بیشتر کم کردن

اپلیکیشن کالری شمار نصب کن

از میزان کالری که برای مصرفت میده 300 یا 400 تا کمتر مصرف کن 

مادرشوهر من هرکاری میکرد لاغر نمیشد از وقتی اینو نصب کرد و و کالری شماری میکنه هر چی دوست داره میخوره ولی به اندازه تا الانم 12 کیلو کم کرده بعضی هفته ها همه اش 300 یا 400 کم میکرد ولی نتیجه میده

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم
یه مدت خوب شدم ولی سر موقع اش پریود نمیشم باز باید برم دکتر سنوگرافی

اره خیلیا رو دیدم این مشکل و دارن تو خانواده ما هم ارثش هست اما خدا رو شکر من یکی این وسط نداشتم فک کنم خواهران هم مشکل شکم دارن هم ران خیلی هم لاغر میشن بازم زیر شکم دارن  من متوجه شدم ورزش در دوران بلوغ این مشکل رو خیلی کم میکنه چرا خارخیا این مسکلات رو ندارن چون به ورزش مدارس درست و حسابی اهمیت میدن هفته ایی روز یک ساعت ورزش و حتما دارن

صبحا ناشتا اب ولرم با ابلیمو بخور که اشتهاتو میگیره بعد برو پیاده روی بعد صبحانه بخور بعد 1ساعت قبل ناهاروشام اب کرفس و هویج باهم مخلوط کن بخور قبل اینکه ناهار و شام بخوری دولیوان اب بخور با این روشا اشتهات کم میشه

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز