2777
2789
عنوان

رابطه با اقای دندانپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 109 پست
ممنونم از محبتت عزیزدلم بله حق باشماست و توی این مورد بدتر شده واقعا بهتر نشدهاز اینکه همه میدونن وا ...

خوب بدونن ...

عزیزممم سطح فکریتااا خواهشا ببر بالاااا

بزار قصه ی دوست خودما برات تعریف کنم تا به خودت بیای این دوست ما خیلی صاف و ساده و بی ریا بود آقااین نامزد کرد و تو نامزدی فهمیدی ای دل غافل این آقا نامزده بدجوری بد دل و شکاکه اولین چیزی هم ک ب ذهنش خورد اینکه وای اگه بهم بزنم چی میشه حرف مردممم و فلان .

گفت ول کن میسازم آقا این ی دل سیر ده سال تموم کتک خورد تهمت شنید ضربه خورد و همش میگف کاشششش زده بودم حالا اون مردم کجان ؟

کجان ک ببینن من کتک میخورم حرف میشنوم .

کجان واقعا .تو حال دلت از همه مهمتره من خدای نکرده نمیخام استغفراله بگم بهم بهم بزن چون ازدواج هندونه دربسته س ممکنه بعدها خوب بشه چون تورا واقعا دوس داره و تومیتونی با کمک مشاورین تخصصی و درجه یک خوبش کنی 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
اگه دوسش نداری و میدونی تغییر نمیکنهکلا بزن به سیم اخر گور باباش کردهاونکه از اجبار نمیتونه کاری کنه ...

هیج دقت تغییر نخواهد کرد

بعد ازدواج صد برابر میشه

با دوست داشتنو ابراز عشق و علاقه خودتون گول زنین و اینده رو خراب نکنین

اگر درمان بشه و ریشش پیدا شه باز بهتره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما بیا و یک درصد هم فکر کن به اینکه بدتر اگر شد چی؟

تا درمان هست درد چرا بکشی 

البته بازم تاکید میکنم اول خوبش کن اگر دیدی لجبازه و ب راه نمیاد و رویه سابقا داره بشین اساسی فککن در ضمن اون مردما اگر فرشته هم باشی بازم حرف برا گفتن دارن اصلا این مردم کین کمهمتراز خودتن؟

خوب بدونن ...عزیزممم سطح فکریتااا خواهشا ببر بالاااابزار قصه ی دوست خودما برات تعریف کنم تا به خودت ...

ممنونم از کمکت قشنگم کاملا حق با شماست و من اگاهم به این موضوع

امروز بحث کردیم و چون حرفای زشت بهم میزد بلاکش کردم امیدوارم دیگه هیچوقت سمتم نیاد تا تموم بشه این داستان

ممنونم از کمکت قشنگم کاملا حق با شماست و من اگاهم به این موضوعامروز بحث کردیم و چون حرفای زشت بهم می ...

فرضا بیاد امیدوارم شل نشی 

خام نشی چون فهمیدم که طرفت مشکلش ریشه ای و مشکلات ریشه ای عین تومور سرطانی بد کنده میشن از روح و فکر آدم اما خداراشکر تو سالمی 

اما بیا و یک درصد هم فکر کن به اینکه بدتر اگر شد چی؟تا درمان هست درد چرا بکشی البته بازم تاکید میکنم ...

خیلی تلاش کردمممم خیلی تهمت ها حرف هارو تحمل کردم و تلاش کردم خودمو بهش ثابت کنم هرثانیه باهم در ارتباطیم و بهم ویدئومسیج میدیم ولی باز شک میکنه انگاری من از تو جیبم پسر درمیارم 

هیج دقت تغییر نخواهد کردبعد ازدواج صد برابر میشهبا دوست داشتنو ابراز عشق و علاقه خودتون گول زنین و ا ...

همین ابراز عشق و محبت و رویایی رفتار کردنش باعث شده تا الانم تحمل کنم که اشتباه کردم

فرضا بیاد امیدوارم شل نشی خام نشی چون فهمیدم که طرفت مشکلش ریشه ای و مشکلات ریشه ای عین تومور سرطانی ...

توروخدا دعا کنید نیاد اخه با چنان گریه و التماسی میاد که دلم میسوزه براش 

توروخدا دعا کنید نیاد اخه با چنان گریه و التماسی میاد که دلم میسوزه براش

خوب بلاک بلاکش کن یا اینکه خططتا عوض کن 

اون بیماره و ی مدت خوبه ی مدته التماس بعد دوباره دیونه بازی و این چرخه غم انگیز و تاسف بار باز تکرار میشه 

همین ابراز عشق و محبت و رویایی رفتار کردنش باعث شده تا الانم تحمل کنم که اشتباه کردم

نمیگم اشتباه کردی یا نکردی 

ولی این مردایی که یهو بدجور عصبانی میشن بعد یهو ابراز علاقه میکنن و در کل ثبات شخصیتی ندارن باید دقت کنی

حالا که اهل اینکاراس

نمیشه هنیشه تو ناز کنی؟

نمیشه تو برعکس کنی و تو بهش شکاک باشی

نمیشه تو ادم بده بشی و اون همش از دلت در بیاره 😅😂

دلشاد هستم...💍

خوب بلاک بلاکش کن یا اینکه خططتا عوض کن اون بیماره و ی مدت خوبه ی مدته التماس بعد دوباره دیونه بازی ...

یکبار خطمو عوض کردم ولی همش به مادرم و خواهرم زنگ میزد و نهایتا مجبور شدم دوباره باهاش حرف بزنم

حالا که اهل اینکاراسنمیشه هنیشه تو ناز کنی؟نمیشه تو برعکس کنی و تو بهش شکاک باشینمیشه تو ادم بده بشی ...

منم زیاد لج کردم باهاش بخاطر همینه میگم منم دیونه کرده ولی اصلااا فایده نداره😂😂