2777
2789
عنوان

رابطه با اقای دندانپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 109 پست
از خیلی چیزااز اینکه نکنه دیگه کسی اینقدر دوسم نداشته باشهاز اینکه رابطه ای که چندساله براش وقت گذاش ...

اخه چ دوست داشتنی؟

شما دوست داشتن رو تو چی میبینی!؟

اگر دوستت داشت روت دست بلند نمیکرد!!!

و بهت احترام میذاشت و اعتماد داشت!!!

به  رقص مرگ میان تنت ادامه بده....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیزم

توجه کن 

ببین چی میگم

اون آقا سواد علمیش بالاس ولی سواد رابطه ای نه

و با مرور زمان ممکنه بهتر یا بدتر بشه

من به شما توصیه میکنم اینبار ببرش مشاوره بعدم چرا خجالت بکشی ک میگی همه میدونن هزاروننننن نامزد و عقد و عروسی میکنن میزنن بهم 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

اگه دوسش نداری و میدونی تغییر نمیکنه

کلا بزن به سیم اخر 

گور باباش کرده

اونکه از اجبار نمیتونه کاری کنه

فحش خواهر مادرتووچشمش بده تا بره و دیگه یادی ازت حتی نکنه

دلشاد هستم...💍

بتازون اگه گیر الکی داد تو قهر کن روش هاتو عوض کنبزار نازتو بکشه پساگه بلاکش کردی شاید راه های دیگه ...

تا دلت بخاد بعدش ناز میکشه محبت میکنه گل و هدیه میخره دلبری میکنه یه رفتارهای رویایی و قشنگ ولی یهوویی دوباره جن میگیرتش بعد یه مدت

اگه دوسش نداری و میدونی تغییر نمیکنهکلا بزن به سیم اخر گور باباش کردهاونکه از اجبار نمیتونه کاری کنه ...

ببخشید ولی این کارم کردم و اونم این کارو کرده متاسفانه ولی خب نشده

[QUOTE=383984291]بله[/QUOTد گلم سخته دل کندن هااااخب چرا مشکلات تون رو حل نمیکنیدجداشدن تنها راه حل ...

بخدا من خیلی تلاش کردم از اول رفتارهای شکاک گونه دیدم ازش و دوسال تلاش کردم که خودمو بهش ثابت کنم بلکه خوب بشه ولی انگاری این تخم شکاک بودنی که توی وجودشه هیچ جوره از بین نمیره

اخه چ دوست داشتنی؟شما دوست داشتن رو تو چی میبینی!؟اگر دوستت داشت روت دست بلند نمیکرد!!!و بهت احترام ...

وای اگه بدونی چه کارهایی میکنه چه محبت هایی میکنه یعنی هرکی اخلاقای بدشو ندونه فکر میکنه که شاهزاده سوار بر اسب سفید و مرد رویاهاس ولی این اخلاقای بدش گند میزنه تو همه اون خوب بودنا

سلام دوست عزیزمتوجه کن ببین چی میگماون آقا سواد علمیش بالاس ولی سواد رابطه ای نهو با مرور زمان ممکنه ...

ممنونم از محبتت عزیزدلم بله حق باشماست و توی این مورد بدتر شده واقعا بهتر نشده

از اینکه همه میدونن وافعا خجالت زده ام