2777
2789
عنوان

رابطه با اقای دندانپزشک

2222 بازدید | 109 پست

سلام دوستان من حدودا دوسال و نیم با یه اقای دندانپزشک در ارتباطم و ایشون توی هر مووووردی فوق العاده خوب و بهترین هستن ولی یه مشکل خیلی بزرگ دارن، خیلی شکاکه و خیلی اذیتم میکنه با اینکه توی این چندسال من هیچ خطایی نکردم همیشه بهم میگه تو ادم غیر قابل اعتمادی هستی و ببخشید دوبارم از شدت عصبانیت دست روی من بلند کرد

خیلی وقتا خسته شدم و جدا شدم ولی به هفته نکشیده با کلی ابراز عشق و التماس برگشته و من با اینکه خیلی دوسش دارم نمیتونم این اخلاقاشو تحمل کنم

میخام بدونم نظر شما چیه ؟اخه یه مشکلی هم هست که کل خونواده و فامیل از رابطه ما خبردارن و من خجالت میکشم و احساس شرم میکنم که بگم جدا شدم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو بدبخت نکن با همچین مردی 

سرشو بخوره شغلش 

بخدا منم میخواستم با کارمند بانک ازدواج کنم اخلاق نداشت دقیقا مث یکی تو شکاک بود 

من فکرامو کردم که یه عمر با این نمیتونم باشم که ۲۴ ساعت فقط تو خونه منو زندانی کنع و من فقط برده اون باشم

میخواستم بدبخت کنم خودمو که چشم فامیل در بیاد که من شوهر بانکی دارم حقوقش عالی بود ولی من خوش نبودم دم دمی بود

با هاش کات کن وقتی نمیتونی تحملش کنی

بزار طعنه بدن افراد بهت مهم تویی کسی نمیاد باهات زندگی کنه و ببینه این اخلاق بدشو 

دلشاد هستم...💍

همین که بااینحجم از بدی هایی که داره و خط قرمز هارو رد کرده 

بازم شما بهش فکر میکنی یعنی  رک بگم خودتم مشکل داری که اینهمه بدی رو ظلم تحمل میکنی

یا خیلی مظلومی و ب یدفاع 

یابخاطر پول و موقعیت باهاشی

یا از حرف مردم میترسی و..

یا.....

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.