2777
2789
عنوان

رابطه با اقای دندانپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 2235 بازدید | 109 پست
خودتو بدبخت نکن با همچین مردی سرشو بخوره شغلش بخدا منم میخواستم با کارمند بانک ازدواج کنم اخلاق نداش ...

حقوق بانکی ها مگه چقدررع؟

مزایاش زیاده ولی حقوقش فکر کنم معمولی باشه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

حقوق بانکی ها مگه چقدررع؟مزایاش زیاده ولی حقوقش فکر کنم معمولی باشه

تو فامیلمون هرکی زن بانکی میشد کلاس داشت

زن کارمند شدن مزیت بود😅🖐

منم که زن یه شغل ازادی شدم به چشم بد نگام کردن ولی یه تار موی شوهرم می ارزه به تمام دارایی اینا 

خودمو دستی دستی میخواستم بر حرف مردم بدبخت کنم

والا 

دلشاد هستم...💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان بهم بزنی بهتره که تا بعد چندسال با بچه خدایی نکرده برگردی

بله خودمم همیشه به همین فکر میکنم ولی بعد با خودم میگم اگه واقعا دیگه کسی نباشه که اینقدر دوسم داشته باشه چی؟

دوبار روت دست بلند کرد

به معنای واقعی اومد کتکت زد سر عصبانیت مزخرف خودش حتی اگر خیانت هم میکردی دلیل خوبی برای کتک خوردن نیست

ببخشید اینطوری میگم ولی واقعا حقیری که به خاطر اینکه دندوپزشکه باهاش موندی

مردم شوهرشون بابای ۳ تا بچه هاش کتکش میزنه طلاق میگیره تو حتی جرعت و توانایی کات هم نداشتی؟؟

همسر منم شکاک بودبی نهایت شکاک بود ولی دست بزن نداشتخواهرانه بهت میگم برو مشاوره اگر دیدی کلا نشد بع ...

یبار دوجلسه رفتیم و بهانه اورد قطع کردیم دفعه بعدش کات کردیم با کلی گریه اومد و قول داد مشاوره بریم تا اشتی کنیم ولی بازم زیر بار نرفت

به خا طر ح‌ مرد م‌ خو دت بد بخت نکن

خجالت میکشم واقعا همه منتظرن ما رابطمونو جدی کنیم و چندین ساله باهمیم واقعا خیلی سخته برام نتیجه این چندسال بشه هیچ و پوچ

همین که بااینحجم از بدی هایی که داره و خط قرمز هارو رد کرده بازم شما بهش فکر میکنی یعنی رک بگم خودت ...

نه خداشاهده بخاطر شغلش نیست من بارهاااا تمومش کردم و خودش با التماس اومده و کلی ابراز پشیمونی کرده بخدا اصلا نمیدونم چیکار کنم

خودتو بدبخت نکن با همچین مردی سرشو بخوره شغلش بخدا منم میخواستم با کارمند بانک ازدواج کنم اخلاق نداش ...

بخدا هرجا میرم هرکاری میکنم ویدئومسیج میخاد، حتی چندین بار خونه تنها شدم مامان اینا رفتن بیرون کلی طعنه بهم زد که معلوم نیست تنهایی چیکار میکنی