2777
2789
عنوان

حالم خرابه دلتنگی امونمو بریده

141 بازدید | 25 پست

کاش بمیرم اما درد دوری نکشم بخدا دیگه نمیتونم

نمیتونم قوی باشم خستم داغونم قیافم انگار ده سال تو این چند ماه که ندیدمش پیرتر شد رسوا شدم

انقد التماس خدا کردم اصلا نمیشنوه

امشب گریه زیاد کردم😞حالم داغونه خدایا به دادم برس

عاشقم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد خر است

اکس من خرتر

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

چرا

اذیتم کرد بی محلی بی توجهی بستنی و هله هله نمیخرید برام چ انگیزه ای میمونه

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

عب نداره به زودی میبینیشواقعا به خودت افتخار کن که قلبت مهربونه و دلتنگ میشی

خسته شدم

سلول سلول تنم از ندیدنش درد میکنه خیلی دلتنگم خیلی

کادوهاش. چند ماهه تو کشوعه هنوز نیومده ک بهش بدم😭😭براش لباس خریدم ای خدا بمیرم برا ذوقایی ک کور شد 

عاشقم❤️