2777
2789
عنوان

پدر بابام بهم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 65 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخته اما جای دیگه دنبال محبت باش عزیزم جای بد منظورم نیست.مثلا توی کار درس هرچیز خوب پیشرفت کن

چشم پس دکمه کنسل میزنم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

چرا اجازه میدی بزننت خودمم از تو چیزی کم ندارم البته حداقل مراقب خودت باشی تو میری دانشگاه ولی من تو ...

چرا اجازه می دم کتکم بزنن؟

خب ببین یه معادلس؛ابنجوریه که مثلا دست طرفو می گیری از کتک خوردن جلوگیری می کنی

حالا من دست طرفمو بگیرم؛اگر دستش درد بگیره من بهش حمله کردم،چرا چون مدرکی ندارم که ثابت کنه اون اول داشته کتک می زده😁حالا فکر کن تو از صدجا داری خونریزی می کنی اونا اصلا مهم نیس ولی اینکه اون یه کبودی ور داشته اتفاق بسیااار بسیاااار مهمیه😁در کل ببین آدمی که می زنه بچشو توی این دوره زمونه نمی شه ازش انتظار منطق داشت در کل مهم اینکه تحریک پذیری پدرو مادر رو زیاد نکنی

در مورد دانشگاهم فقط امیدوارمدلیدخب اگرم خونه بمونم چون این "رنج" رو پذیرفتم دیگه مشکلی. نیست مثلا کسی که صبح ساعت ۵ صبح از خواب پا می شه خب سخته ولی به روتین زندگیش تبدیل شده

اگر کتکا ادامه داره و به هر دلیلی نمی تونی جلوشو بگیری باید طرز فکرتو عوض کنی

عزت و احترام نوه ها برمیگرده به احترامی ک مادر و پدر توی جمع برای بچه هاشون رعایت میکنن شما مادر و پدرتون تجمع دعواتون میکردن اونام یاد گرفتن یا خیلی کوتاه میومدن و هیچی نمیگفتن

واییی🤣🤣🤣بهت نگفت با خودت قمقمه بیار‌🤣🤣🤣

وا چرا

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

رفتارش خیلیییی اشتباه بود

ولی نمیشه یه طرفه به قضیه نگاه کرد

شما هم بلد نیستی با بزرگترت حرف بزنی، رسما زدی ظرف شکوندی و به پدر بزرگت گفتی شتر

چه وضعشه خب

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

چه اصراری هست به اینکه دلیل اینکه چرا دوستت ندارن رو بدونی. ندارن خوب ندارن فدای سرت چرا بهش اصلا فک ...

نمیدونم انگار خود آزاری گرفتم حق داری ولی گاهی ادم میگه کاش منم عین.....

رفتارش خیلیییی اشتباه بودولی نمیشه یه طرفه به قضیه نگاه کردشما هم بلد نیستی با بزرگترت حرف بزنی، رسم ...

میگم ۱۰سالم بود تازه ضرب المثل یاد می گرفتم