2777
2789
عنوان

پدر بابام بهم سیلی زد

1105 بازدید | 65 پست

عکس ها رو نگاه میکردم من تو خانواده پدریم هیچ ارزشی ندارم الان دیدم با دختر عمم چقدر خوبه تو روش میخنده به خدا هیچوقت بد نبودم یعنی خیلی مظلوم بودم ۱۰سالم بود برگشت گفت چیه نشستی پاشو کار کن کلی حرف حواله ام کرو منم بچه بودم تازه این خونده بودیم حتی نمیدونستم معنیش چیه برگشتم شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه اومد با سیلی زد تو صورتم سر یه بشقاب که عمدی نشکوندم گفت لعنت به اونی که تو رو تربیت کرده منظورش مادرم بود

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ وحشی

کاری با اون ندارم چرا من دوس ندارن احه ازاری بهشون نرسوندم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

دیوانس ولش کن

چرا من دوس ندارن

از مادرت خوششنمیاد ‌.قطع ارتباط کن

ای کاش های زیادی وجود داره

طفلی مامانتخانواده شمر و یزیدن

فقط اینا نیس چون ظرف نشستم مادربزرگم برگشت جلو همه گفت چرا این نمی زنید ما رو با کمربند میزدن این فردا دووم نمیارن

منم از پدربزرگم نفرت دارم. به خاطر همین کاراش.

من ازش نفرت ندارم فقط نمیخوام اذیتم کنن

ولی خیلی حرف بدی زدی

میدونم ولی سنمم دقت کن نزدیک های عید پیک ادینه دادن وقتی خوندم همه تشویقم کردن منم فکر کردم چیز خوبیه