عکس ها رو نگاه میکردم من تو خانواده پدریم هیچ ارزشی ندارم الان دیدم با دختر عمم چقدر خوبه تو روش میخنده به خدا هیچوقت بد نبودم یعنی خیلی مظلوم بودم ۱۰سالم بود برگشت گفت چیه نشستی پاشو کار کن کلی حرف حواله ام کرو منم بچه بودم تازه این خونده بودیم حتی نمیدونستم معنیش چیه برگشتم شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه اومد با سیلی زد تو صورتم سر یه بشقاب که عمدی نشکوندم گفت لعنت به اونی که تو رو تربیت کرده منظورش مادرم بود
او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اخه فرض کن خودت بودی چرا همیشه دوس دارن اذیت شم نه فقط اونا کلا دنیا با من لج هس منم دوس دارم رنگ ار ...
من خودم همین الانم هستم😁
خب من ماهی دو بار در حد کبودی کتک می خورم کاریشم نمی شه کرد دیگه ببین آدم از یه جایی به بعد باید رنجشو بپذیره خب یه کم دیگه می رم دانشگاه شاید اوضاع بهتر شه
حالتو خوب نگه دار،مطمئن باش به اندازه ی کافی تو زندگیت مشکل داری که نیاز نباشه به خاطر خاطره ی صدسال قبل غصه بخوری