2777
2789
عنوان

پدر بابام بهم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 65 پست

عزیزم😁منم توی اون سن بودم تازه صر بالمثل یاد گرفته بودم وکلی خاطره یخجالت اور دارم

الان ماشو برو بخواب

آدم نصفه شب که می شه یهو یادش می افته همهی خاطرات بدشو یه دور مرور کنه برو بخواب این فکرا بهت کمکی نمی کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم😁منم توی اون سن بودم تازه صر بالمثل یاد گرفته بودم وکلی خاطره یخجالت اور دارمالان ماشو برو بخو ...

اخه فرض کن خودت بودی چرا همیشه دوس دارن اذیت شم نه فقط اونا کلا دنیا با من لج هس منم دوس دارم رنگ ارامش ببینم😪

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

شاید برات جالب باشه ولی خیلی وقته همه رو بخشیدم جز خودم😂😪

روال تو عوض کن

خودتو ببخش و عاشق خودت شو! 

تو مشکلی نداری 

قواعد دنیا مشکل داره که بر مبنای منافع شکل گرفته نه انسانیت

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
پدر بزر گای دیوس من زندگی منو نابود کردن 😔

تو چرا بی خیال همه ادما زندگیمون

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

اخه فرض کن خودت بودی چرا همیشه دوس دارن اذیت شم نه فقط اونا کلا دنیا با من لج هس منم دوس دارم رنگ ار ...

من خودم همین الانم هستم😁

خب من ماهی دو بار در حد کبودی کتک می خورم کاریشم نمی شه کرد دیگه ببین آدم از یه جایی به بعد باید رنجشو بپذیره خب یه کم دیگه می رم دانشگاه شاید اوضاع بهتر شه

حالتو خوب نگه دار،مطمئن باش به اندازه ی کافی تو زندگیت مشکل داری که نیاز نباشه به خاطر خاطره ی صدسال قبل غصه بخوری

روال تو عوض کنخودتو ببخش و عاشق خودت شو! تو مشکلی نداری قواعد دنیا مشکل داره که بر مبنای منافع شکل گ ...

مگه میشه دنیا رو عوض کرد باور کن شبیه ادمایی شدم که همه دوراشون زدن دنبال ارامشن شدم بالای سی تو اوج جوونی

شاید برات جالب باشه ولی خیلی وقته همه رو بخشیدم جز خودم😂😪

تقصیر تو نیست همون جمله اول ک گفتی مشخص شد دز مامانت خوششون نمیتد عقده و کینه اونو سرتو خالی میکنن.

هرکار کنی باهات خوب نمیشن خوبیهاتم بد برداشت میکنن برای آرامشت ازشون دوری کن.

دیدم که میگم. 

من خودم همین الانم هستم😁خب من ماهی دو بار در حد کبودی کتک می خورم کاریشم نمی شه کرد دیگه ببین آدم ا ...

چرا اجازه میدی بزننت خودمم از تو چیزی کم ندارم البته حداقل مراقب خودت باشی تو میری دانشگاه ولی من تو این هم خراب کردم اخ

بخاطر تحمیل ازدواج پدر و مادر و عمه و دایم در یک روز و جدایشون بعد چند سال تو یه روز با وجود بچهسر پ ...

خانواده پدر و مادرم باهم دشمن بودن بعد ازدواج پدر و مادرم میفهمن کی به کی هس من گاهی فقط.....

عزیزم اونا تفکر احد حجری و قدیمی دارن تقصیر تو نیست

فکر میکنن الان هم با کتک و کمربند بچه تربیت میشه و نمیتونی اونا و عوض منی

ففط بیخیال کاراشون باش

پدرتون هک همون آدما بزرگ کردم قطعا تاثیر داره روی اخلاق و رفتارش

خودتو ناراحت نکن 

گذشته گذشت رفت

تقصیر تو نیست همون جمله اول ک گفتی مشخص شد دز مامانت خوششون نمیتد عقده و کینه اونو سرتو خالی میکنن.ه ...

یعنی هیچوقت قرار نیس من قبول کنن

عزیزم اونا تفکر احد حجری و قدیمی دارن تقصیر تو نیستفکر میکنن الان هم با کتک و کمربند بچه تربیت میشه ...

حال هم جالب نیست پدر و مادرم طلاق عاطفی گرفتن خونمون سکوت مطلقه من هم یه روز رو میخوام که هم دیگه رو دوست داشته باشن