2777
2789
عنوان

بیاین درمورد زندگیم مشورت میخوام

302 بازدید | 47 پست

من و همسرم ۱۰ ساله ازدواج کردیم . همسرم بچه کوچیک خانواده اس و یه مادر ۷۵ ساله داره . باهم تو یه ساختمونیم ولی مشترک زندگی می‌کنیم ۶سال قبل خواهر شوهرم بود و تو واحد جدا بودیم ولی ازدواج که کرد بقیه بچه ها که رفته بودن پی زندگی خودشون و شوهرم گفت من نمیتونم مادرمو تنها بزارم.

من دیگه صبرم تموم شده دلم زندگی مستقل میخواد، از امر و نهی و رفتار های مادرشوهرم خسته شدم، همه کارای پایین با منه مهمون، تمیز کاری، غذا و همه چی... فقط مادرشوهرم حمام خودش میره و لباساشو میشوره .

امروز با شوهرم دعوا کردیم سر اینکه چرا با مادرم خوب حرف نمیزنی

راستم میگه من واقعا دیگه سرد شدم اصلا دوست ندارم تووصورتش نگاه کنم خودمو یه قربانی میدونم .مادرشوهرم همش ازم طلبکاره وقتی کارش گیره باهام خوب میشه و کارش که انجام شد طلبکاره .

منم خیلی سرد باهاش رفتار میکنم

شما جای من بودین چیکار میکردین? اینم بگم شرایط خونه پدریم افتضاحه و شوهرمم آدم بدی نیست یه سری اخلاقای بد داره ولی خوبی ام زیاد داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا شوهرم درکم نمیکنه میگه من گیر کردم بین شما دوتابه منم میگه باید زبونتو درست کنی

به نظرم وقتی تنهاس کمک کن ولی عادت بده همسرتان ماهی یک بار یه نفر بیاد اساسی تمیز کن

و شرط کن وقتی بقیه بچه ها میان شما دست به سیاه و سفید نمیزنی اگه قبول کنه توام بهتر رفتار کن 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

تا ما ب کسی سواری ندیم سوارمون نمیشن . شوهرت گفته مامانمو تنها نمیزارم . دیگه نگفته تو نوکریشو کنی ! وظیفه خوده پسرشه نه تو. من برم خونه مادرشوهرم و مهمون بیاد خونه اش .اصلا پذیرایی نمیکنم . ب شوهرم میگم کاری هست خودت باید انجام بدی خودش چای میبره میوه میگیره. حتی اونام بیان خونه ما این کارارو میگم شوهرم انجام بده. خونه مادرش وقتی مهمون میاد تو پذیرایی نکن. بچه هاش کنن یا شوهرت. خودشون هم نوبتی بیان خونه رو تمیز کنن. تو خودت داری این کارارو میکنی مجبور نیسی وظیفه ات هم نیس .