2777
2789
عنوان

بیاین درمورد زندگیم مشورت میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 47 پست
[QUOTE=383896754]به شوهرت بگو با مامانش در مورد رفتارش باتو ، صحبت کنه [/QUOTEبار ها صحبت کردهمیگه م ...

شوهرت رو بگو خودشو بکش کنار و بگو خودمون درست میکنیم رابطمون رو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید شما درست میگی

خواهر منم مثل تویه‌ .خونه مادرشوهرش میرفت تمیز کاری میکرد. کاراشو انجام میداد. اخرش مادرشوهره دلشو شکوند کلی حرف بهش زد و الانم همش دشمنی میکنه ‌ . ولی من هیچ وقت این کارارو نکردم بهمم چیزی میگفت ب شوهرم میگفتم ب مامانت بگو ب من دستور نده نوکرش نیسم . اونم میرفت ب مامانش میگفت .  جرئت نداره بهم چیزی بگه. 

شوهرمو دوست دارم نمیخوام جدا شمولی با این شرایط بهش فکر میکنم

عزیزم آروم آروم درستش کن کم کم رفت و امدت و کم کن

منزل خودت غذا بپز همسرت اومدبده ببره براشون

زندگیت حیفه با حوصله و سیاستمیتونی درستش کنی

جو کاربرا اینجا مسموم گوش نکن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شوهرمو دوست دارم نمیخوام جدا شمولی با این شرایط بهش فکر میکنم

چرا جداشی . چقدر ضعیفی . شوهرتو بگیر تو مشتت .زندگیتو بچسب . سیاست داشته باش.مادرش پیره دو روز دیگه میمیره . طلاق چیه اخه

چرا جداشی . چقدر ضعیفی . شوهرتو بگیر تو مشتت .زندگیتو بچسب . سیاست داشته باش.مادرش پیره دو روز دیگه ...

چیکار کنم چطور سیاستی

اگر ۱۰ سال دیگه عمر کنه که از من دیگه چیزی نمیمونه

نمیدونم چرا شوهرم درکم نمیکنه میگه من گیر کردم بین شما دوتابه منم میگه باید زبونتو درست کنی

شرایطش رو نداری خودت رو شاغل کنی تا پرستار بگیره برا مامانش؟ 

حال و هوای خودتم عوض میشه 

[QUOTE=383897687]عزیزم آروم آروم درستش کن کم کم رفت و امدت و کم کن منزل خودت غذا بپز همسرت اومدبده ببره براشون زندگ ...[/QUOTE

شوهرمم میگه همینکارو کنیم

اما میگه من یه شب پیش تو غذا میخورم و یه شب با مادرم که تنها نمونه 

ببین این درسته؟

مردم مسخرمون میکنن

چیکار کنم چطور سیاستیاگر ۱۰ سال دیگه عمر کنه که از من دیگه چیزی نمیمونه

مگه سالمو سزحاله  ؟پس چرا خودش کاراشو نمیکنه تو داری انجام میدی ؟  بگو خودش کنه وقتی سرپاست .وگرنه اگه مریضه چرا غصه میخوری دو روز دیگه میمیره دیگه . کاراشم  تو خودتو اصلا دخالت نده. اگه کسی چیزی گفت بگو من خودم بچه دارم. بچه هاش نوبتی بیان انجام بدن 

2790
2778
2791
2779
2792