2777
2789
عنوان

بیاین بگید کار خوبی کردم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 37 پست
وای نه اون اصلا یادش نمیرهههه😂😂😂 کاری که کردی دیگه مسخره کرد باهاش بخند ول کنه 😂😂💚

🤣🤣🤣خب جو گرفتم چه کنم؟

آخه پسره خودشم خیلی سعی می‌کرد برگرده عقبمو نگاه کنه 

حالا عیب نداره فدا سرم😂😂

یا میشه یا نمیشه فرقی نداره 

مهم نیست 

🤣🤣🤣خب جو گرفتم چه کنم؟آخه پسره خودشم خیلی سعی می‌کرد برگرده عقبمو نگاه کنه حالا عیب نداره فدا سرم ...

اگه میخواسته نگات کنه شاید یه امیدی باشهههههه 😂😂 

اره بابا فداسرت اصلا مهم نیست گل دختر 😂💚

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخواسته نگات کنه شاید یه امیدی باشهههههه 😂😂 اره بابا فداسرت اصلا مهم نیست گل دختر 😂💚

اره زیاد سعی کرد بعد گفتم شاید روش نشه به دوستش بگه بزار من بگم🤣🤣🤣اینقدر خنگ شدم😑😂

اره زیاد سعی کرد بعد گفتم شاید روش نشه به دوستش بگه بزار من بگم🤣🤣🤣اینقدر خنگ شدم😑😂

مگه میشه روش نشه ، پسرا خیلییی پرو هستن  

جوگیر شدی 😂😂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

اره جوگیر شدم حالا کاری نکن امشب از دق نخوابم😑🤣

😂😂 عزیزم برو راحت بخواب دیگه کاری نمیشه کرد 💚

😂😂😂تازه اولش به خودم افتخار میکردم

داغ بودی هنوز نفهمیدی چه کار کردی 😂😂😂

نمک به زخمم نریز💔😂

نه نه نمیریزم😂😂 برو بخواب