2777
2789
عنوان

بیاین بگید کار خوبی کردم یا نه

311 بازدید | 37 پست

سلام

آقا با زن پسر همسایمون رفیق هستیم بعد آدمای خیلی خوبی هستن

من با زنش رفتیم بیرون نشستیم

موقع برگشت شوهرش با رفیقش اومد دنبالمون

دختره قبل اینکه سوار ماشین بشم گفت رفیق شوهرش پولداره سعی کن مخشو بزنی

از اونجایی که ماشین کلا دودی بود و جو یه جوری بود ما دخترا ساکت بودیم تو ماشین بعد شوهرش رفیقشو رسوند

منم واقعیتش پسره خوشتیپ بود 

به دختره تو ماشین گفتم به شوهرش بگه مخ پسره رو بزنه واسه من اونم خندید گفت جوابشو میگم

بنظرتون کار خوبی کردم؟

آخه گفتم تا تنور داغه بچسبم چون اینا موقع گردش میان شهر ما پس ممکنه تا دفعه بعدی دختره رو ببینم کل قضیه فراموش بشه و اینکه یادش بره بهم گفت تورش کن 

بگید خز بازی در نیاوردم البته گفتم نگه من گفتم😂ولی حالا بگه مهم کیس خوب از دست ندیم😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییی دختر نباید میگفتیییییی 😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

خب ماهم راحتیم این حرفارو نداریم که😂

بازم نمیگفتی 😂😂💚 اون اگه خوشش اومده باشه خودش پیگیری میکنه 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

خب حالا من گفتم😂😂والا

اشکال نداره دیگه بهش فکر نکن یادت بره 😂😂😂💚

😂😂😂دختره مگه یادش میرههر وقت میان شهرمون میاد خونمون پیشم میشنیه هعی مسخره کنه🤣🤣🤣

وای نه اون اصلا یادش نمیرهههه😂😂😂 

کاری که کردی دیگه مسخره کرد باهاش بخند ول کنه 😂😂💚