2777
2789
عنوان

بیاین بگید کار خوبی کردم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 37 پست
وای نه اون اصلا یادش نمیرهههه😂😂😂 کاری که کردی دیگه مسخره کرد باهاش بخند ول کنه 😂😂💚

🤣🤣🤣خب جو گرفتم چه کنم؟

آخه پسره خودشم خیلی سعی می‌کرد برگرده عقبمو نگاه کنه 

حالا عیب نداره فدا سرم😂😂

یا میشه یا نمیشه فرقی نداره 

مهم نیست 

🤣🤣🤣خب جو گرفتم چه کنم؟آخه پسره خودشم خیلی سعی می‌کرد برگرده عقبمو نگاه کنه حالا عیب نداره فدا سرم ...

اگه میخواسته نگات کنه شاید یه امیدی باشهههههه 😂😂 

اره بابا فداسرت اصلا مهم نیست گل دختر 😂💚

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخواسته نگات کنه شاید یه امیدی باشهههههه 😂😂 اره بابا فداسرت اصلا مهم نیست گل دختر 😂💚

اره زیاد سعی کرد بعد گفتم شاید روش نشه به دوستش بگه بزار من بگم🤣🤣🤣اینقدر خنگ شدم😑😂

اره زیاد سعی کرد بعد گفتم شاید روش نشه به دوستش بگه بزار من بگم🤣🤣🤣اینقدر خنگ شدم😑😂

مگه میشه روش نشه ، پسرا خیلییی پرو هستن  

جوگیر شدی 😂😂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

اره جوگیر شدم حالا کاری نکن امشب از دق نخوابم😑🤣

😂😂 عزیزم برو راحت بخواب دیگه کاری نمیشه کرد 💚

😂😂😂تازه اولش به خودم افتخار میکردم

داغ بودی هنوز نفهمیدی چه کار کردی 😂😂😂

نمک به زخمم نریز💔😂

نه نه نمیریزم😂😂 برو بخواب