2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 61 پست

در خوب بودن بچه شكى نيست

نعمته و اميد زندگيه

ولى به هر حال شرايط زندگى الان با ٤٠ سال پيش كه ميگفتن روزيش باهاش مياد خيلييييييي فرق كرده 

نه ما مثل مادرامون فكر ميكنيم و زندگى ميكنيم نه بچه هاى ما مثل ما زندگى خواهند كرد

ما مسئول فراهم كردم بهترين شرايط زندگى چه مالى چه عاطفى براى بچه هامون هستيم

تبايد فردا كه بزرگ ميشن خجالت زده باشيم

الهههی😍😍  خدا حفظش کنه.    نوزادی واقعا  سخته    ولی  میگذره &n ...

سخت گفتی و بسسس

دهنم سرویس شده😭😭

من عمرااااا بچه دوم بیارم

میدونم این سختیا یادم میره...ولی کلااا من اعصاب و بدنم ضعیفه یکی دیگه بیارم به کل خونواده صدمه میزنم

کاش دنیا یه دریچه ی فرار داشت...بعضی شبا درمیرفتی و آروم که شدی برگردی سرجات..😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اطرافیانم اکثراً يه دونه بچه ان. الان همه بزرگ شدن. همه هم راضی ان به شدت. شوهر خودم هم يه دونه ا ...

مثل اینکه  همه امشب   تصمیم  گرفتن     من تو تک فرزند  داشتن     مصمم تر    بشم😂😂    واقعا دلگرم  شدم😍😍

بحث فقط مالی نیس

بچه مسئولیت داره

تا اخر عمر‌ باید مراقب و نگرانش باشی...

ادم باید روحیه اشم داشته باشه بعد واسه دومی و سومی اقدام کنه

یه مادر عصبی و‌بی حوصله که به درد نمیخوره😐

کاش دنیا یه دریچه ی فرار داشت...بعضی شبا درمیرفتی و آروم که شدی برگردی سرجات..😕
مثل اینکه  همه امشب   تصمیم  گرفتن     من تو تک فرزند  داشتن   &n ...

عزیزززم.

آخه ميدوني به نظرم جامعه خیلی تغییر کرده. فکر کن 20 ساله ديگه که بچه هامون برسن به سن جوونی من ترجیح ميدم جای اینکه بچه ام خواهر برادر داشته ولی مثلا بخاطر بی پولی پیاده بره دانشگاه، ترجیح ميدم يه دونه داشته باشم ولی بتونم حداقل در حد معقول نیازاش رو تامین کنم. یا مثلا انقدر روحیه ام با بچه داری پیر بشه که بخوام سرشون منت بذارم جوونيم پای شما رفت. دوس دارم يه دونه بچه رو با روحیه و شرایط خوب بزرگ کنم.

واقعا نمیدونم شما چجوری فکر میکنی درسته تاخدا نخواد مانمی تونم ولی من به دنیاش میارم باید خودمم پاش ...

همرو خدا تامین میکنه

به این ایمان دارم

من مسلمان و شیعه هستم و سعی میکنم اعتقاداتم ، رفتارم و طرز فکرمو بر اسای قرآن و کلام معصومین علیهم السلام بچینم که قطعا خداوند روزی انسانها رو میده و خداوند بهترین نگهدارنده ست ... جز این معلم بچه های دو ساله تا هجده ساله هستم از خیلی پولدار تا معمولی و فقیر از تک فرزند تا یه عالمه خواهر و برادر و .... همممممههه جوووور بچه دیدم و تحلیلشون کردمو فهمیدمشون ..... تو این مدت متوجه شدم بهترین بچه ها از نظر هوش و موفقیت پر ارامش ترین اونان که مادر و پدر شاد و تلاشگر و مومن (ایمان قلبی منظورمه نه فقط

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

اسلام چون همه جور دینی بینشون هست) بچه هایی که امکاناتشون بیش از حد نیاز عادیه خلاقیتشونو کامل از دست دادن و یک جور قدر نشناس هستند از طرفی بیشترین اختلال ها رو در تک فرزند هایی دیدم که پدر و مادر ناخداسته انتظار زیادی ازشون دارند و تحت فشار هزار و یک کلاس و .. هستند .... و خیلی چیزهای دیگه که خارج از حوصله ی شماست

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون