2777
2789
عنوان

رفیقم ظاهر مو مسخره می‌کنه

458 بازدید | 39 پست

به نظرتون باهاش دیگه صحبت نکنم یا من خیلی بی جنبه ام آخه قیافم که دست خودم نبوده کلا به صورت جدی مسخره می‌کنه وقتی چند نفر میان پیشمون همش به من تیکه میندازه خودشو بانمک جلوه بده

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره به چه لحنی بگه و اینکه وقتی تنهایید همونطوره یا نه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

عزیزم اون رفیق نیست بزارش کنار

خیلی وقته دارم فکر میکنم همش میگم مشکل از منه بی جنبه ام ولی دوباره میگم هرچقدرم صمیمی باشی به قیافه طرف نباید توهین کرد

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

خوازش دوری کن وقشنگ ورک بهش بگوکه این کارات وحرکاتت درست نیس

الان چند وقتیه اصلا محل نمیدم بهش درحد سلام ولی میگم شاید من خیلی بی جنبه ام