2777
2789
عنوان

چرا زن و شوهر فک میکنن دشمنن

653 بازدید | 40 پست

اینقد سوتفاهما بین منو همسرم زیاد شده که اصلا قابل حل نیست .خاهشا نگید برو تراپی چون همسرم نمیاد و تراپی درک و بینشش عمیق نیست و درد کشیده ی واقعی نیست... اینقد دوستای تراپی دارم خودشون ته خلا و اختلال روانی و خودشیفتگی و... هستن تراپی خوبم سراغ دارم ک دوتا ازدواج نا موفق داشته...

حرفم حالیش نمیشه ؟ 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا فکر میکنید کسی که مشاور هست،نباید مشکل روحی داشته باشه یا باید حتما رابطه ی موفقی داشته باشه؟شاید اونم تلاششو برای رابطه اش کرده و نتیجه نگرفته و به نظرش بهترین تصمیم جدایی بوده...یا شاید طرف مقابلش خواستار جدایی بوده...اصلا هر دلیلی ممکنه باشه...اینکه همه انتظار دارن که مشوار ها یا روانشناس ها یا روانپزشکا زندگی و روان سالمی داشته باشن برام سواله‌‌‌...اونا هم انسانن به هر حال...شما جالا برو شاید برای شما حرفی داشت که تو زندگیتون موثر بود

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

حرفم حالیش نمیشه ؟

نه اصلا حداقل حرف منو نمیفهمه منم ترجیح دادم کلا حرف نزنم باهاش. چپ و راست میره میگه تو چشم دبدن خانواده منو نداری درصورتیکه اونا کلی بمن اسیب زدن و من هیچکاری نکردم جز قطع ارتباط

هر ادمی نمیتونه راه حلای تراپیستو اجرا کنه که.قرار نیست هرکی رفت تراپی تغییر کنه که.تغییر سختههههع ه ...

ظاهرا تراپیست هارو هم به شکل غول چراغ جادو میبینن

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

سازش کنی بهتره بعدها اون خودش میفهمه و خودشو تغییر میده

البته زندگی با زندگی فرق داره شاید هم این جواب حل کننده نباشه

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

نه اصلا حداقل حرف منو نمیفهمه منم ترجیح دادم کلا حرف نزنم باهاش. چپ و راست میره میگه تو چشم دبدن خان ...

خونوادم پرش میکنن لابد

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

راه حل .بشینید راجع به دونه دونه ی مسائلی که باعث سوتفاهم شده حرف بزنید تاحل بشه زمانبره ولی جواب میده

راه دوم .هر دو گذشت داشته باشید خطاها وسوتفاهمات وببخشید و از نو شروع کنید

راه سوم . مدام دعوا کنید .

ادمی که جدا شده فقط شجاعت اینو داشته به اشتباهش اعتراف کنه 

ادم هایی هم که جدا نمیشن دلیل نمیشه همه شون خوشبخت یا از انتخابشون راضی باشن

این کاربری دست دو نفره، اولی خودمم، دومی خودشم!

نه اصلا حداقل حرف منو نمیفهمه منم ترجیح دادم کلا حرف نزنم باهاش. چپ و راست میره میگه تو چشم دبدن خان ...

منم مشکل شمارو بصورت جدی دارم و مدتیه قهریم‌ .مشاوره هم‌نمیاد.اعصاب نذاشته برام

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

حتما دستوری حرف میزنی یا متوجه میشه میخوای گوشش و پر کنی بد برداشت می‌کنه ....

مثلا جای یکی میشینی حرف میزنی میگی شوهرم بده ها طرف هم حرف تو تایید می‌کنه میگه چیه شوهرت حتما طلاق بگیر بعد بهت بر میخوره چرا اجازه دادم اینجوری بگه چرا میگه باید طلاق بگیری و فلان در صورتی که بیشتر به حرف اونی می‌کنی که حرفاش خیلی قشنگ و قانع کنندست 

پیش بچه دوساله هم از خانوادش بد بگی صد در صد کار میگیره یا از تو دلگیر میشه درسته در حقت ظلم کردن ولی تو باید رابطتت کم تر و اخلاق و رفتارت و سنگین تر میکردی نه این که قطع ارتباط کنی شوهرت شاید تنها بره پرش کنن 

نیاز نیست بشینی ور دلش حرف بزنی مثلا این هفته حاظر شو به همسرت بگو عزیزم بریم خونه مادرت خیلی وقته ندیدمشون زشته ...نه توش حرفی از دلتنگی اومده پرو بشه نه حرفی از نفرت روی کلماتی که میخوای بگی فکر کن عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792