2777
2789
عنوان

چرا زن و شوهر فک میکنن دشمنن

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 40 پست
راه حل .بشینید راجع به دونه دونه ی مسائلی که باعث سوتفاهم شده حرف بزنید تاحل بشه زمانبره ولی جواب می ...

ما راه چهارمو انتخاب کردیم نه ببخشیم نه کنارهم باشیم سکوت و تنهایی و دور شدن ازهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیگه کم کم دارم فراموشش میکنم!

من کلا دارم ازش کنده میشم...میدونی یعنی چی؟ احساس میکنم هیچ کششی بهش ندارم،انگار بود و نبودش برام فرقی نداره.‌فراتر از طلاق عاطفی هست...انگار اصلا وجود نداره..

وقتی خانواده اش رو در هررر صورتی اولویت قرار داده،بااینکه شاهد بوده چه ظلم  هایی در حقم کردن چه توهین و تهمت هایی به خانوادم زدن،دیگه نمیتونم بعنوان یه همسفر و تکیه گاه نگاهش کنم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بخاطر تربیت مادراس که تو گوش پسرا میخونن دخترا گولت میزنن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

من کلا دارم ازش کنده میشم...میدونی یعنی چی؟ احساس میکنم هیچ کششی بهش ندارم،انگار بود و نبودش برام فر ...

عزیز جدایی و طلاق هم نسخه نیست هیچکس تکیه گاه واقعی نیست تازه اینا زمانی بودن ک ماکلی عشق و ذوق داشتیم بعد ازینا دیگه معلوم نیست چی گیرمون بیاد وچه حرفا ک نشنویم

عزیز جدایی و طلاق هم نسخه نیست هیچکس تکیه گاه واقعی نیست تازه اینا زمانی بودن ک ماکلی عشق و ذوق داشت ...

من ۱۵ساله ازدواج کردم ۳ بچه دارم...تا الان سکوت کردم گذشت کردم باش راه اومدم...ولی ایشون کلااا خودشو زده به اون راه و نمیخواد متوجه بشه که اولویتش باید زن و بچه هاش باشن. به خوشایند خانوادش میره  کلا

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چی بگم تا پوستو استخونم ازین قضیه سوخته است

خدا بهمون صبر بده.‌من انگار به تهه خط رسیدم.‌هیچ امیدی ندارم به بهبود وضعیت

چون ازدواجشون از بیخ غلط بوده. بدون تفاهم ازدواج میکنن. از دو دنیای متفاوتن. عشق و عاشقی کمرنگه. آقایون ازدواج میکنن تا یکی باشه براشون غذا بپزه و نیاز جنسیشون رو برطرف کنه. اکثرا همینه واقعا. خصوصا ازدواج سنتی که اصلش فقط همینه. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

برا من خوب بود اما فقط پنهان میکرد ... نمیتونم جداهم بشم کجا برم ؟

اینم زیرپوستی پشت خانوادش بود...سالها خودمو گول زدم ولی خب تا کِی...

دقیقا راه برگشتی هم نداریم🤕 تحمل این شرایط هم بسی سختتت هست

عزیزم خودش رفته خونه ممادرش و برنمیگرده

نمیگم برو چون تراپیست برای رابطه ای که از طرف یکز از زوجین کامل ترک شده کاری نمیتونه بکنه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟