2777
2789
عنوان

چرا زن و شوهر فک میکنن دشمنن

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 40 پست
شما یکم دیگه تحمل کنی خدا خودش مداخله میکنه😉

نه عزیز.‌این ماشاا...بااینکه ۱۰ سال از من بزرگتره،سلامت جسمی و روانیش خیلی خیلی بهتره منه. این مدل اشخاص  که عموما نارسیس و خودشیفته هستند اطرافیان خودشون رو بخصوص همسرشون رو از پا میندازن و مریض میکنن،ولی خودشون تکون نمیخورن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دوبار رفتم فایده نداشت

خواب بگو بیاد تکلیفت و روشن کنه یا بگو نیای هر اتفاقی افتاد گردنه خودته بزار فکرش مشغول بشه 

شاید خیانت می‌کنی 

شاید خود کشی کنی 

شاید وسایل و ببری برا طلاق 

بزار آنقدر بهت فکر کنه جونش در بره 

خواب بگو بیاد تکلیفت و روشن کنه یا بگو نیای هر اتفاقی افتاد گردنه خودته بزار فکرش مشغول بشه شاید خیا ...

عزیز بهش گفتم ولی اعتنا نمیکنه میگه هرکار میکنی بکن

عزیز بهش گفتم ولی اعتنا نمیکنه میگه هرکار میکنی بکن

😔😔😔😔الهی بگردم دورت چه زجری میکشی به خدا حالت بودم خودم زنگ میزدم هفت جد و ابادش و جر میدادم پست فطرت بی غیرت ...آخ آخ همین پیامم و شات بگیر بفرست براش بهش بگم مردک زن داری موندم ننت ارضات می‌کنه تخم حرومی ...البته بلا نسبت آدمای خوب 

😔😔😔😔الهی بگردم دورت چه زجری میکشی به خدا حالت بودم خودم زنگ میزدم هفت جد و ابادش و جر میدادم پست ...

پریروزم برام خاستگار پیدا شد مستقیم باشخصیت بود . ازم پرسید مجرهستید؟ عذر خاهی کرد گفت قصد ازدواج دارم ... منم گفتم متاهلمو زود راهمو کشیدم رفتم .حتی گفت خاهر ندارید!!!!! 

😔😔😔😔الهی بگردم دورت چه زجری میکشی به خدا حالت بودم خودم زنگ میزدم هفت جد و ابادش و جر میدادم پست ...

۵۰ روزه چ زجرا ک نکشیدم نون خشک خوردم بعضی وقتها یعنی نمیرفتم خونه مادرم هیچی نداشتم تو یخچال 

پریروزم برام خاستگار پیدا شد مستقیم باشخصیت بود . ازم پرسید مجرهستید؟ عذر خاهی کرد گفت قصد ازدواج دا ...

میخواستی بگی خاک بر سرت الان میای 😭😭میگفتی متاهل شوهر مردم .......خواهر یه کاری بکن کسی نداری کمکت کنه شاید مردت سرش گرمه یا به نظرم برو خونه مادرش طلب شو بخور و بخواب بزار بندازنتون بیرون بگو من هرجا شوم باشه هستم 

۵۰ روزه چ زجرا ک نکشیدم نون خشک خوردم بعضی وقتها یعنی نمیرفتم خونه مادرم هیچی نداشتم تو یخچال

الان نیست وسایل و بار کنین ببرین اتاق مادرت بگو منم رفتم پیش مادرم خیلی ساده ای داری زجر میبینی برای کی تا کی 

نمیشه گلم شوهرم خودش گفته نیا

خواب پس گذینه دوم همه چیزو بار کن ببر خدارو هزاران مرتبه شکر هنوز سایه مادرت بالا سرته منت نکش بچه که نداری ؟اگه نداری خواب خدا خواسته میدونسته این آدم اشتباهه