اینقد سوتفاهما بین منو همسرم زیاد شده که اصلا قابل حل نیست .خاهشا نگید برو تراپی چون همسرم نمیاد و تراپی درک و بینشش عمیق نیست و درد کشیده ی واقعی نیست... اینقد دوستای تراپی دارم خودشون ته خلا و اختلال روانی و خودشیفتگی و... هستن تراپی خوبم سراغ دارم ک دوتا ازدواج نا موفق داشته...
نه عزیز.این ماشاا...بااینکه ۱۰ سال از من بزرگتره،سلامت جسمی و روانیش خیلی خیلی بهتره منه. این مدل اشخاص که عموما نارسیس و خودشیفته هستند اطرافیان خودشون رو بخصوص همسرشون رو از پا میندازن و مریض میکنن،ولی خودشون تکون نمیخورن
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز بهش گفتم ولی اعتنا نمیکنه میگه هرکار میکنی بکن
😔😔😔😔الهی بگردم دورت چه زجری میکشی به خدا حالت بودم خودم زنگ میزدم هفت جد و ابادش و جر میدادم پست فطرت بی غیرت ...آخ آخ همین پیامم و شات بگیر بفرست براش بهش بگم مردک زن داری موندم ننت ارضات میکنه تخم حرومی ...البته بلا نسبت آدمای خوب
پریروزم برام خاستگار پیدا شد مستقیم باشخصیت بود . ازم پرسید مجرهستید؟ عذر خاهی کرد گفت قصد ازدواج دا ...
میخواستی بگی خاک بر سرت الان میای 😭😭میگفتی متاهل شوهر مردم .......خواهر یه کاری بکن کسی نداری کمکت کنه شاید مردت سرش گرمه یا به نظرم برو خونه مادرش طلب شو بخور و بخواب بزار بندازنتون بیرون بگو من هرجا شوم باشه هستم
خواب پس گذینه دوم همه چیزو بار کن ببر خدارو هزاران مرتبه شکر هنوز سایه مادرت بالا سرته منت نکش بچه که نداری ؟اگه نداری خواب خدا خواسته میدونسته این آدم اشتباهه