2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه لطفا سریع بیاین

107 بازدید | 9 پست

سلام هفته ی پیش به خاطر دفع پروتیین و فشار 13 و 14بیمارستان بستری شدم دوباره آزمایش ادرار دارم دفع پروتیینم نصف شده بود ولی فشارم بالا دوباره دیروز اورژانسی ازمایش دادم دفع پروتئینم منفی بود و فشارم پایین رو 11بود اما امروز فشارم باز بالاست و دلدرد و معده درد از صبح دارم هیچی نمیتونم بخورم چه کار کنم این دلدرد خطرناکه؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن هفته ایی؟دکتر داری خودت؟

36هفته و 4روزم اره دکتر دارم از صبح گوشیش خاموشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
عزيزم حتما برو دكتر خدايي نكرده مسموميت باردا ي نباشه

اااا واقعا مسمومیت دلدرد و معده درد داره؟

نميخوام نگرانت كنم فقط حدسه.ولي حتما برو.برو اورژانس چكاپ بشي اگه دكترت نيست.وقتو تلف نكن

الان میرم مرسی که گفتی😍دعا کن برام

36هفته و 4روزم اره دکتر دارم از صبح گوشیش خاموشه

اگه دکترت نیس حتما برو زایشگا بیمارستان اینا خطرناکه عزیزم مخصوصا پروتئین

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه