برا عروسیم به خانواده همسرم گفتم به جا سرویس طلا نقره برام بخرن چون اجرت سرویس طلا خیلی بالا بود به نظرتون کار منطقی و خوبی هست ؟ اونا گفتن ما پول سرویس طلا رو برات میزنیم دیگه هر جور خودت مایلی الان چه کار کنم بنظرتون ؟
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
چرا خدا شفام بده مگه کار اشتباهیه؟ دوست دارم بیشتر پول ذخیره کنیم برای اهداف آینده
عزیزم طلا خودش سرمایه. گذاریه
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
انقدر با حقوق خودم طلا خریدم دیگه تا چقدر جمع کنم ؟ اجرت حدود ۵۰ تومنه رو سرویس کمه کم
خب پول طلا رو میگیری چیکارش میکنی عزیزم؟ طلای اب شده میگیری؟ اخع سرویس طلای عروسی یه جور رسم شیرینه همه عروسا دوستش دارن😅 شما اگه دوست نداری و طلا زیاد داری همون پولشو بگیر پس انداز کن