برا عروسیم به خانواده همسرم گفتم به جا سرویس طلا نقره برام بخرن چون اجرت سرویس طلا خیلی بالا بود به نظرتون کار منطقی و خوبی هست ؟ اونا گفتن ما پول سرویس طلا رو برات میزنیم دیگه هر جور خودت مایلی الان چه کار کنم بنظرتون ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وا. کارکرده بگیر اصلا اجرت دار بگیری سرویس عروسیته.
چقدر خوبن خانوده همسرت
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
نقره رو بعدا بخوای بفروشی یا عوض کنی میفهمی ببخشید چ خریتی کردی اجرت برات مهمه ولی بی ارزش شدن پولت نه؟
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
چرا خدا شفام بده مگه کار اشتباهیه؟ دوست دارم بیشتر پول ذخیره کنیم برای اهداف آینده
طلا خودش ذخیره اس.
بعدم همسرت نمیگرفته که خانوا ده اش میگرفتن.
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.