2777
2789
عنوان

سرویس طلا بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 143 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو لیاقت اجرت طلا رو نداشتی؟

وا. کارکرده بگیر اصلا اجرت دار بگیری سرویس عروسیته.

چقدر خوبن خانوده همسرت

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

نقره رو بعدا بخوای بفروشی یا عوض کنی میفهمی ببخشید چ خریتی کردی اجرت برات مهمه ولی بی ارزش شدن پولت نه؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چرا اینقدر جوگیر شدی؟ 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

چرا خدا شفام بده مگه کار اشتباهیه؟ دوست دارم بیشتر پول ذخیره کنیم برای اهداف آینده

طلا خودش ذخیره اس.

بعدم همسرت نمیگرفته که خانوا ده اش میگرفتن.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

لباس هم بگو نه نمی خوام خودم دارم

عروسی هم نگیر چیه پولش خرج کنی  بدی مردم بخورن

همین فرمون برو جلو ده سال بعد افسردگی بگیری بگی چرا برای خودم ارزش قائل نبودم 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

چرا خدا شفام بده مگه کار اشتباهیه؟ دوست دارم بیشتر پول ذخیره کنیم برای اهداف آینده

از سرویس نزن

از چیزهای دیکه بزن

عروسی کوچیکتر بگیر مثلا

البته پول فایده نداره نگه داشتن آخرش باید طلا پس انداز کرد در طولانی مدت