2777
2789
عنوان

سرویس طلا بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 143 پست
واقعا درک نمیکنم اینارو مگه پول و سرویس خوشبختی میاره؟ من خودم 300گرم طلا داشتم شوهرم پول لازم شد شد ...

دقیقا درسته مامانم سرویس طلا فروخت داد به بابام که نیاز داشتن الان بابام خونش رو به نام مامانم زده خب بالاخره بستگی داره یه دختر تو چه خانواده ای بزرگ شده باشه

اروش معنوی داره برام و هیچوقت نمیخوام بفروشم سرویس رو

پس بخر حتما پر نقش و نگینم بخر و با تزئینات زیاد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول رو واریز کردن

اینکه میخواید طلای اب شده بگیرید فکر خوبیه 

مهاجرت هم بخواید بکنید خیلی بیشتر به کارتون میاد چون ارزش پول هرروز کمتر میشه وسرویس طلا با اجرت بالا اصلا گزینه ی خوبی با این شرایطی که گفتید نیست 

ولی اینم درنظر بگیرید که نقره هم مثل طلا اجرت داره موقع خرید بپرسید با چند درصد میفروشن 

ولی حتما طلا رو بگیرید که پولتون بی ارزش نشه یا الکی  به قولی حیف و میل نشه

خداروشکر ما مهاجرت میخوایم بکنیم و وسط آدمایی نیستیم که نهایت فکرشون سیاست و سود و زیان یه چیزه و اص ...

خداروشکر برید یه ایران از وجودتون پاک بشه!!!!

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
دقیقا درسته مامانم سرویس طلا فروخت داد به بابام که نیاز داشتن الان بابام خونش رو به نام مامانم زده خ ...

اینو موافقم دختری که چشم و دل سبر بار اومده باشه اینا براش اهمیتی نداره👌🏼

شما شخصیت خودتون رو نشون میدید با این طرز گفتار و منش 🙂

و همچنین شما!!!!

از اینکه شما طلا بخری یا نقره یا پول بگیری یا اصلا هیچی نگیری چیزی نصیب بقبه نمیشه..شما تاپیک زدی و بقیه نظرشون نوشتن..ولی شما سعی در تحقیر بقیه داری که ما میریم و شما طرزفکرتون فلانه...پس منم طبق رفتارو شخصیت خودت جوابت رو دادم!!!!

و همچنین شما!!!!از اینکه شما طلا بخری یا نقره یا پول بگیری یا اصلا هیچی نگیری چیزی نصیب بقبه نمیشه.. ...

آها صحبتای من شد تحقیر ولی اینهمه آدم که با لحن بد و بی ادبانه اومدن یکی گفت ساده یکی گفت احمق یکی گفت بچه ای و .... اینا تحقیر نیست از دید شما ! در صورتی که شما اولویتتون سیاسته تو زندگی مشترک و هدفتونم زیاد کردن طلا و مال و ثروت پوشالی ولی من اولویت آرامش خودم و همسرم هست و هدفم رشد و ترقی ...

بالاخره طرز فکرتون رو نمیشه تغییر داد از ابتدا تو جمعی بزرگ شدید که خاله زنکی حرف اول رو میزده 

آها صحبتای من شد تحقیر ولی اینهمه آدم که با لحن بد و بی ادبانه اومدن یکی گفت ساده یکی گفت احمق یکی گ ...

ببین بقول خودت داری شخصیتت رو نشون میدی با طرز صحبت کردنت

شما از کجا میدونی من اولویتم جمع کردن طلا هست یا تو جمع خاله زنکی بزرگ شدم???!!

پس خودت دعوا داری و به بقیه توهین میکنی توقع احترام داری