2777
2789
عنوان

سرویس طلا بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 143 پست
مبخوام با پولی که میدن یا آب شده بگیرم یا سکه یا دلار طلا ساخته شده اصلا

منم یمدت ادای تو رو دراوردم هی اجرت اجرت کردم الان شوهرم عادت کرده جونش درمیاد تا طلای نو برام بخره،  ربطی به طلا زیاد داشتن هم نداره من بالای نیم کیلو طلا دارم ولی بازم دلم طلای قشنگ میخواد ،کلی طلا دارم که اصلا ازشون خوشم نمیاد چون دست دو خریده شوهرم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
خانواده همسرم خوبن خداروشکر خیلی احترام بهم میذارن میدونید چیه احساس میکنم اشتباه کردم اینجا پرسیدم ...

اینا یه مشت مغز زنگ زده ع*قده ای ان تاپیکتو قفل کن به جپاب نمیرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عروس خانم من چند باری که نقره خریدم اجرتش با طلا یکی بوده، فقط چون قیمت فلزش کمتره، آدم احساس م ...

من نمیخوام بفروشم میخوام همیشه نگهش دارم ارزش معنوی برام داره نه مادی

طلا کم اجرت یا دست دوم بگیر ، طلا خودش سرمایه س چرا همچین چیزی گفتی دختر ، ببر تو زندگیت بعدا بفروش به دردت میخوره

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

عزیزم قبل با همسرت حتمااااا ی سر دکتر بزن!

حالت خوبه؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

پول نگهداشتن ک اشتباه چرا میخوایی پولت بیشتر بشه  خب همون طلا رو بخر هرروزم ارزشش بیشتر میشه 

اینقدم لارم نیست از خودت بگذری 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

من یه دستبند نقره گرفتم یکی دوماه بعد بردم ببینمچقدر شده 

دسنبند رو به قیمت نصف برمیداشت 

خرید نقره اشتباهه خیلی اشتباهه 

تو اصلا یه گرم طلا بگیر بهتر از چند گرم نقره س 

سرویس دست دوم بگیر 

اونقدری که طلا میاد روش نقره سود نمیده پس فردا خواستین خونه ماشین بخرین بفروشین لااقِبه کارت بیاد

مبخوام با پولی که میدن یا آب شده بگیرم یا سکه یا دلار طلا ساخته شده اصلا

یه مورد دیگه هم هست بعضی از خرید ها همیشه یادگاری می مونند. من خودم موقع ازدواج می گفتم سرویس نمی خوام به جاش طلاهای دیگه برمی دارم. با اصرار دور و بری هام یه سرویس ظریف برداشتم. الان اینقدر پشیمونم که حد نداره . هم سرویس ظریف بود هم بعد از اون طلا اینقدر گرون شد که نه تنها اجرتش رو پشوند، رو قیمتش کلی هم رفت

لباس هم بگو نه نمی خوام خودم دارمعروسی هم نگیر چیه پولش خرج کنی بدی مردم بخورنهمین فرمون برو جلو ده ...

مگه با یه عروسی گرفتن آدما از افسردگی دور میشن چقدر عروس دیدم عروسی شاهانه گرفتن و بد بخت شدن هرچند که به اصرار خانواده ی همسرم عروسی میگیرن برام